DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ




Dünyaca ünlü olan Alanya Kleopatra Plajındaki Bir Aile İşletmesi Olan Apart Otelimiz sizlere hak ettiğiniz kaliteli hizmeti sunmak için ve sizlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yeniden restore edilmiş ve verdiğiniz paranın karşılığını almanız için güler yüzlü personelimiz ve aile atmosferi ile hizmetinize girmiştir. Alanya’ya girişte Alanya Otogar’ına 50 mt, işlek ana cadde üzerinde olan otelimiz denize 75 mt, Antalya’ya ve Antalya Havalimanına 115 km,Gazipaşa Havalimanına 40 km mesafededir.


Güvenliğinizi sağlamak için otelimizin çeşitli yerlerine yerleştirilmiş 12 güvenlik kamerası ile kontrol altında tutulan otelimiz, zemin katında 100 kişilik alakart restaurant,30 kişinin oturabileceği bir şekilde dizayn edilmiş şark köşesiyle sizlerin hizmetinizdedir. Sıcak ve yakıcı yaz güneşinden korunmuş, sizleri serinliğe davet eden 10 mt x 4 mt ebatlarında,1.50 mt'den 1.80 mt'ye giden derinlikteki havuzumuz sizleri, 3 mt x 2 mt ebadında,60 cm derinlikteki kaydıraklı çocuk havuzumuz yavrularınızı bekliyor olacak.


Şezlonglarda soğuk içeceklerinizi içerken, eğlenebilmeniz için devamlı müzik eşliğinde masa tenisi,dart veya basket potası ile birlikte jimnastik aletimiz sizlerin hizmetinizdedir. Lobide bulunan bilardo ve internet kafemizden faydalanmak elinizde olacak. Tamamı 5 katlı olan otelimizin her katında 4 apart daire bulunmaktadır.120 kişilik yatak kapasitesi olan 20 apart dairesi ve 4 otel odası olan odalarınıza çıkarken geniş ve rahat merdivenleri kullanmak istemezseniz asansörümüz sizleri bekliyor.
 
12 Ay-365 gün hizmetinizde olan otelimize, kendi bilgisayarınızla gelirseniz kablosuz internet ağı odalarınızda mevcuttur. Tüm odalarımız deniz ve kale manzaralıdır.Otelimizin 15 metre uzunluğunda,120 cm yüksekliğindeki çift cepheli ve korumalı balkonları sizlere ve çocuklarınıza yüksek güvenlik sağlamaktadır.1 oda,1 salon olan apart odalarımızın her birinde,odada 1 klima 1 TV,salonda ayrıca 1 klima 1 TV mevcut olup,rahat ve konforlu yataklar,ve yatak olarak kullanabileceğiniz oturma grupları vardır.Mutfak bölümü salonun rahat bir köşesinde 5 kişilik bütün mutfak malzemeleri tüp veya elektrik ocağı,buzdolabı,su ısıtıcısı bulunmaktadır. Banyolar geniş ve duşa kabinli olup saç kurutma makinesi ve daima sıcak su bulunur. Üzerinizde nakit para taşımayı sevmiyorsanız, kredi kartı geçerlidir.




Grup olarak gelenlere indirim uygulanır. Kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği seçenekleri sizlere ev yemeği lezzetini yaşatacak. Balayına gelecek çiftlere indirimimiz var, ama gelinlikle gelenlere Temmuz-Ağustos Ayında 1 gün, diğer aylarda gelenlere ise 2 gün bizden. Ve... Yıllara meydan okumuş,65 yaşını geçen yaşlılarımız için özel indirimimiz vardır. Klasik bir söz vardır; ^^Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetinizi bizlere^^ bildirirseniz seviniriz. Siz de HERKES GİBİ iyi bir tatili hak ediyorsunuz, Bundan dolayı; SİZİ DE NEHİR APART OTELİMİZE BEKLİYORUZ


İyi tatiller dileklerimizle…


Murat ÖZEL


Nehir Apart Otel
Tel : +90(242) 512 75 91 Fax : +90(242) 511 07 32 Cep : +90(536) 218 32 43 E-Mail : nehirapartotel@hotmail.com
 
uygun fiyata ucuz bir tatil için ailece gidilecek ekonomik tatil yeri www.nehirapartotel.com adresini ziyaret edin lütfen. 20 tl den başlayan fiyatlarla çok ucuz tatil

Post a Comment

Daha yeni Daha eski