Motel Mimoza 15 oda ve 45 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir..Her odada farklı yatak adetleri mevcuttur.Odalar çift kişilik,3 kişilik ve 4 kişilik olmak üzere değişik grupları ağırlayabilmektedir.
Temizliği ile iddialı olan motelimiz bulunduğu bölgede en çok tavsiye edilen motellerdendir.

Önce Motel Mimoza'nın bulunduğu Saroz Körfezi'ni ve Güneyli Köyü sahilini tanıtalım:
Motel Mimoza ,Gelibolu Yarımadasının en güzel köylerinden biri olan Saroz Körfezi-Güneyli Köyü sahilinde yer almaktadır..




Ege Denizi'nin en temiz yerlerinden biri olan Saros Körfezi,denizinin kendi kendisini temizlemesiyle ünlü olup,rüzgar sörfü için de önemli alanlardan biridir.144 çeşit balık,78 çeşit deniz bitkisi ve 34 çeşit sünger barındıran Saros Körfezi,su altı sporlarına ilgi duyanlar için de oldukça önemli bir yerdir. Gelibolu Savaşları'nın yer aldığı alanda kurulu olan Gelibolu Ulusal Parkı,Güneyli Köyü'ne 40 km. uzaklıkta olup,orada yer alan müzeleri ve anıtları gezebilirsiniz.

Seyahat etmek,yüzmek,güneşlenmek,rüzgar sörfü ve su altı sporları...Bunlardan birisi ile bile ilgileniyorsanız görmeniz gereken bir yer.

Motel Mimoza , Güneyli Köyü sahilinde 3'er katlı 2 ayrı binadan oluşur. 15 oda 45 yatak kapasitesiyle hizmet vermekte olup,odalarda ayrı banyo-tuvalet ve  24 saat sıcak bulunur.


Misafirlerimize her sabah zengin çeşitleriyle açık büfe kahvaltı ürünleri sunulmaktadır. Motelimiz de ,aşçımızın hazırladığı lezzetli ev yemekleri,  mezeler ve isteğe bağlı olarak da , ızgara çeşitleri yenilebilir. Misafirlerimiz Gelibolu'nun mangalda pişmiş , meşhur sardalya balığını tadarken , Şarköy üzümlerinden hazırlanmış nefis şarapları da yudumlama imkanına sahiptir.
Zamanının büyük çoğunluğunu denizde geçiren misafirlerimizden isteyenler kafeteryamızda her zaman çay , kahve ya da soğuk içeceklerinin yanında  aşçımızın hazırladığı tost ya da çiğ börek gibi  yiyecekleri yeme imkanına sahiptir:
Motel Mimoza'nın ayrıcalıkları vardır.En büyük özelliği kendinizi evinizde hissetmenizdir.Güzel bir aile ortamı yansıtılmaya çalışılmıştır ve herkesle istediğiniz sürece sohbet edebilir , eğlenebilirsiniz. Kafeteryada her zaman saz çalıp,türkü söyleyen grupları görmeniz mümkündür.Ya da bir başka köşede kahveler içilmiş,fallar kapatılmış,tatlı sohbetlere dalınmıştır.
Motel Mimoza kalıcı dostlukların edinildiği güzel bir aile tesisidir.

Motel Mimoza'nın bahçesinde motele ismini veren 2 adet Mimoza ağacı bulunur. Mevsimine göre güller,zambaklar,petunyalar,akşam sefaları  sizi karşılar.Sardunyalar ve Bir Gecelik Gelinler güzel görüntüleri ve mis kokuları ile çok güzel bir hava yaratır.Bahçemizdeki meyva ağaçları da bu güzelliğe eşlik etmektedir. 
Motelimizde bulunan küçük kümesimiz çocukların en çok hoşuna giden yerdir.Arada özgürlüğünü ilan eden horozumuz ya resepsiyonun çatısına çıkıp öterek ya da bahçede beslenen kedilerin yemeğine ortak olarak misafirlerin,özellikle de çocukların ilgisini çeker.
ULAŞIM
Motelimize İstanbul'dan geliyorsanız Tekirdağ ve Keşan üzerinden Çanakkale istikametine devam ederek Bolayır'ı geçtikten sonra Gelibolu'ya 10 Km mesafedeki Güneyli Köyü kavşağından saparak ulaşabilirsiniz. 





Motel Mimoza İstanbul'a 260 Km,Gelibolu'ya 10 km.,Çanakkale Abideleri'ne ise 40 km. uzaklıktadır. 



Gelibolu'dan kalkan arabalı vapurlarla ya da özel motorlarla Lapseki'ye geçerek İzmir'e ya da Bursa'ya da ulaşabilirsiniz. 

İLETİŞİM
İrtibat : Tuncer Tekyıldık (286) 572 68 65 veya (533) 573 30 42

Web:motelmimoza.com

Güneyli Mercan Hotel'de  Bir Tık Öte de..

5 Yorumlar

  1. Fiyatlar hakkinda bilgilendirebilirmisiniz ?

    YanıtlaSil
  2. Sitemiz Sadece tesislerin yayınlanmasına aracılık etmektedir.Fiyatlar sezon içerisinde değişiklik gösterdiğinden telefonla arayarak fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Bu motel ile söyleyebileceğim olumlu hicbir sey bulunmamakta ! Oda fiyatı 130 tl olan bu yer insana gercekten bu kadarı da ayıp dedirtiyor ! Otel sahibi kaçmayalım diye eşyalarımızı koymadan ucreti peşin aldı. Nerede görülmüş check in yaparken ücret alındığı yahu ??Insan birazcık olsun para Kazandığı yere ve para aldığı müşteriye SAYGI duyar ve işletmesine ozen gösterir zira biz lüks aramıyoruz !! Odalar 5 m2 , yatak 70 model , her yer her yerde daginik , pis. Kahvaltı deseniz köy yeri yahu burası o domatesi Salatalığı o kireç peyniri bimden mı aldınız Allah askına o zeytini nereden buldunuz ? O yediğime disarda 5 lira vermem !! Bırakın tatil icin tek gece konaklama icin bile uygun degil. Belki acımasızca yazdım bu yorumu ama inanin bizler bu Şekil eleştiri yapmazsak is yerleri bizleri enayi yerine koyup soymaya devam edecek ve kendilerine çeki düzen vermeyecekler !

    YanıtlaSil
  4. Bu motel ile söyleyebileceğim olumlu hicbir sey bulunmamakta ! Oda fiyatı 130 tl olan bu yer insana gercekten bu kadarı da ayıp dedirtiyor ! Otel sahibi kaçmayalım diye eşyalarımızı koymadan ucreti peşin aldı. Nerede görülmüş check in yaparken ücret alındığı yahu ??Insan birazcık olsun para Kazandığı yere ve para aldığı müşteriye SAYGI duyar ve işletmesine ozen gösterir zira biz lüks aramıyoruz !! Odalar 5 m2 , yatak 70 model , her yer her yerde daginik , pis. Kahvaltı deseniz köy yeri yahu burası o domatesi Salatalığı o kireç peyniri bimden mı aldınız Allah askına o zeytini nereden buldunuz ? O yediğime disarda 5 lira vermem !! Bırakın tatil icin tek gece konaklama icin bile uygun degil. Belki acımasızca yazdım bu yorumu ama inanin bizler bu Şekil eleştiri yapmazsak is yerleri bizleri enayi yerine koyup soymaya devam edecek ve kendilerine çeki düzen vermeyecekler !

    YanıtlaSil
  5. saros Motel Mimoza 2018 fiyatları ortalama 2 kişi oda+kahvaltı 200 TL arkadaşlar.geçen ay orada kaldım fiyat performans olarak benden olumlu not aldı.Sahibi Tuncer bey sıcak ve samimi bir insan.buradan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.Saros nerede kalınır sorusunun cevabı tabi ki Mimoza Motel olur.Gideceklere tavsiye ederim.Olumsuz yorum yapan arkadaş neye göre bu kadar acımasız bir yorum yapmış anlayamadım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski