ÜCRETSİZ AKTİVİTELER :

* Fiyatlar herşey dahil esası üzerinden ( sabah,öğle-akşam yemekleri açık büfe ve ( premix ) içecekler dahil)KDV dahil net satış fiyatıdır.
*Sabah saat 11.00 ile gece 23.00 arası kapaksız asitli içecekler ( premix, cola, fanta, sprite, soda v.b. ) ücretsizdir.
* Günboyu çay, nescafe, bitki çayları, konsantre meyve suları ve su ücretsizdir.
* Günboyu saat ( 10.00 – 12.00 ) – ( 14.30 – 17.30 ) arası pide ve gözleme ücretsizdir.
* Bay ve Bayan Fitness Center kullanımları ücretsizdir.
* Günboyu animasyon ve gece showları , bayanlar havuzunda bayanlara özel göstei ve spor imkanı ücretsizdir.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER
* Kapaklı içecekler, taze sıkılmış meyve suları, meyve kokteylleri, Nargile, Semaver çay
* Oda servisi ve minibar kullanımı.
* Doktor, masaj ve Türk hamamı.
* Oyun Salonu , Tekne turu, rafting, Su sporları, çevre gezileri ve turlar, araba kiralama va havaalanı transferi.

FİYAT VE UYGULAMALAR
* Misafirlerimizin otele giriş saati 16.00 olup, çıkış günlerinde odayı boşalma saati 11.00′dir.
* Tek kişilik konaklamalarda 1. 2. ve 5.sezonda bir buçuk kişi fiyatı, 3 ve 4 sezonda ise 2 tam kişi fiyatı alınacaktır.
* Kampanyasız satışlarda konaklama tarihinden 20 gün önceden rezervasyon iptali halinde kaparo iade edilir
* Kampanyalı satışlarda Kesinlikle rezervasyon iptali yapılmaz.
* Konaklama esnasında erken çıkışlarda Kesinlikle para iadesi yapılamaz. ( mücbir sebepleri belgelemek hariç )
* 00 – 06 yaş ücretsiz uygulama : 2003 yılı ve üzeri yıllardaki çocuklar için geçerlidir. FREE
* 07 – 12 yaş indirimli uygulama : 1997 – 2002 arası doğumlu çocuklar için geçerlidir. % 50
* 12 yaş üzeri ” 1996 ve altı doğumlu ” tüm çocuklar yetişkin kişi olarak kayda alınır.
* Otel kayıtları ” Otele Girişi ” esnasında tüm kişilerin kimlik beyanı zorunludur. Kimliği beyan edilmeyen çocuklara Çocuk Fiyatı uygulanmayacak
olup , Tam kişi fiyatı uygulanacaktır.

ERKEN REZERVASYONDA PEŞİN ÖDEME KAMPANYA İNDİRİMLERİ.
*Kampanya geçerliği aşağıda yazan tarih ve periyotlarda yapılan rezervasyonlarda ödemenin tamamı peşin olmak kaydıyla geçerlidir.

* Kampanya aşağıdaki tarihlerde geçerli olup, bu tarihler dışında yapılan rezervasyonlarda bu kampanyadan faydalanamazlar.

* Gruplara özel kampanya için Otelimizin Pazarlama Departmanı ile görüşülecektir.

* Kampanyalı satışlarda kesinlikle rezervasyon iptali yapılmayacaktır.

Değerli konuklarımız;

Tesisimiz 1999 yılı turizm sezonunda işletmeye açılmış olup, şahinn süit otel adı altında Akdeniz’de alternatif turizmin ilk oteli olarak, siz değerli konuklarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışmıştır.

Tesisimiz, Sizlerin isteğiyle ve yine sizlerin desteğiyle 2009 yılı turizm sezonunda ve sonrasında aynı konsepte tuğra süit otel olarak hizmet vermeye devam edecektir.

Otelimiz Alanya’ya 16 km Antalya havalimanına 105 km mesafede bulunan payallar Kasabasında yer almaktadır.
Otelimizin önünde Alanya Antalya D400 karayolu geçmekte olup, sahilimize otelimizin içinden 25 metrelik bir alt geçitle ulaşılmaktadır.
Saygıdeğer Konuğumuz;
Öncelikle 2009 yılınızın sağlıklı mutlu, huzur ve barış dolu geçmesini diler, iş hayatınızın en verimli günlerini yaşamanızı dilerim. İnsanların vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alan tatil yapma olgusu, huzur içerisinde tatil yapılacak yer arayışını da beraberinde getirmektedir. Çünkü tatil yapmak yalnızca bulunduğumuz bir yerden başka bir yere seyahat etmek değil, kendimizde, eşimizde ve çocuklarımızda yıl boyu oluşan vücut ve zihin yorgunluğunu atmak, kısaca yenilenmek demektir. Yenilenmek için’se tatil yapılacak bölge ve yer seçimi kuşkusuz çok önemlidir. İşte sizler gibi tatilini huzur içinde geçirmek isteyenlere, Antalya’nın incisi Alanya’da bulunan ve sizlerin çok yakındanda bildiği ve sektörün Akdeniz’deki ilk oteli olan Tuğra süit otel. Yeşilin bütün tonlarından kendisine örtü edinen, doğa güzelliklerini, denizin ılık sularıyla kucaklaştırıp tutkuya dönüştürdüğümüz tuğra otel’de “ tatil sizinde hakkınız ” diyor ve sizleri aile boyu tatil için alternatif turizmin alternatifsiz hizmet anlayışına tekrar davet ediyoruz.
Eviniz kadar rahat tesisimizde Akdeniz ikliminin sıcaklığı kadar, sıcak insanlarla tanışma fırsatı bulursunuz. Kurulan dostluklar kırk yıla sığmayacak hatta bir ömür boyu sürecektir. Akdeniz’in güzelliğinin yanı sıra, kültürümüzün sunduğu mutfak zenginliğini, bayanlara ve çocuklara özel aktivite imkânlarıyla sizlere tercih yapmakta zorluk çekeceğiniz kadar seçenek sunuyoruz.

Değerli Konuğumuz; 2009 yılı turizm sezonunda isminden başlayıp en ince ayrıntılara kadar kendini yenileyen çok iyi bildiğiniz ve beğendiniz tuğra süit otel sizlere çok daha iyi hizmet sunmak, her kese ve her keseye uygun ödeme koşullarıyla dostlarınızla tatil yapabilmek için yeni bir atak yapmıştır.

Göz bebeğiniz ailenize verebileceğiniz en güzel armağan sevgidir sevgiyi anlatmanın en güzel yolu onlara tatil yaptırmaktır. Tuğra süit otel’de tatil yapmak ailenize sunacağınız bir ayrıcalıktır.
HER ŞEYİ SİZE ÖZEL TASARLADIK..

Her türlü konforun en ince ayrıntısına kadar seçkin bir kalite ve renk uyumuyla sunulduğu deniz manzaralı 112 suit odasıyla Otelimiz; siz değerli misafirlerimizin rahatı göz önünde bulundurularak her türlü donanımı ile hizmet vermektedir.
Tüm odalarda balkon, klima, TV, telefon, kişiye özel kasa, mini buzdolabı, banyo, WC, saç kurutma makinesi mevcuttur.
Her şey dahil hizmet veren Otelimizin Restoranında Size özel dekore edilmiş açık ve kapalı alanları ayrıca yüksek hizmet kalitesiyle siz değerli misafirlerimizin bir daha unutamayacağı damak zevkinize uygun, Türk mutfağının seçmekte zorlanacağınız kadar çok essiz menülerini sabah, öğle ve akşam açık büfe olarak sunuyoruz

Sahil Cafemiz’ ise denizin ve güneşin keyfini yaşarken sıcak ve soğuk içeceklerimizle gün boyu siz değerli misafirlerimizin hizmetinde olacaktır.

Nargilenizi ve bol pelteli Türk kahvenizi içerken güneşin batışını izlemeye doyamayacağınız ve bir omur boyu güzel anılarla hatırlayacağınız ve tatilinizin hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir ortamda çok kaliteli kadrosuyla canlı müzik ekimiz’ de sizlere eşlik edecektir.
Havuzlar
Havuzlarımız 10 cm eninde 20 cm Uzunluğunda 1,75 cm derinliklerinde 1 adet aqua parkı olan U şeklindeki otelimizin ortasında yer almaktadır. Havuzumuzda soyunma kabinleri ve duşlarıyla beraber sıcak ve soğuk tüm içeceklerden ve yiyeceklerden faydalanacağınız istasyonlarımız, rahat ve geniş güneşlenme alanına sahiptir.
Havuzlarımızın şezlonglarında dinlenebilir, gazetenizi okuyabilir, isterseniz diğer konuklarımızla birlikte su topu turnuvasına katılabilirsiniz.

Bayanlar
Bayanlar kompleksimizde, etrafı kapalı üstü açık 8,5 cm eninde 18 cm uzunluğunda 1,40 cm derinliğinde 1 adet deniz suyu havuzu, 8,5 cm eninde 18 cm uzunluğunda 1,60 cm derinliğinde 1 adet Aqua parklı Tatlı Su havuzu ve Kaydıraklı çocuk havuzu olmak üzere 3 adet havuz mevcuttur.

Bayanlar kompleksimizde Sabah saat 10:00’dan akşam saat 19:30’a kadar parıldayan güneş ile birlikte havuzumuzun bütün imkanlarından ( hamam, sauna, masaj, Cilt güzellik merkezi, Kuaför, fitnes center, masa tenisi, kreş, çocuk uyku odası, animasyonlar ve ibadetleriniz için mescit ) yararlanabilir, oldukça geniş olan şezlong alanlarında güneşlene bilirsiniz.

Tüm bu aktivitelerimizden yararlanırken; gün boyu yiyecek ve içeceklerimizle ( çay, su, nescafe, konsantre meyve suları, bitki çayları, gözleme, kek ve pasta ) size özel personelimiz hizmetinizde olacaktır.
Bütün bir yılın stresini üzerinizden atmak, dinlenmek ve tazelenmek için sağlık kulübümüzde alacağınız her seans tüm yorgunluğunuzu üzerinizden kaldıracak, bedenen ve ruhen rahatlayacaksınız.

* Cilt bakımı
* Lenf drenaj
* Yosun kürleri
* Dermatolojik ürün reyonları
* Yosun maskesi
* Carbossi zayıflama terapileri
* Vücut şekillendirme
* Kuaför hizmetleri
* Masajlar
* Vücut Peeling
* Aromaterapi
* Bitki Banyosu
* Vakum terapi
* Türk hamamı
* Pasif jimnastik
* Fitness salonu

Bay misafirlerimiz için Sağlık Kulübü’nde, Bayan misafirlerimiz için Bayanlar Kompleksi’nde ayrı ayrı bulunan Türk hamamı, sauna, fitness center, dinlenme salonu, cilt bakımı ve
güzellik merkezleri dinlenmeniz ve rahatlamanız için
profesyonel ekibiyle hizmet veriyor.
Bayan konuklarımız için her türlü konfor ve eğlence imkânları sunan Tuğra Suit Hotel ailesinin hassasiyetini Tesise girdiğiniz andan itibaren hissedeceksiniz.

Bayan Aqua Parklı Tatlı Su Havuzu
Bayan Tuzlu Su Havuzu
Çocuk Havuzu
Aktiviteler :
Akdeniz’in incisi Alanya’da tarih, kültür, doğa, deniz ve güneşin doyasıya yaşanacağı bir mekân Tuğra Süit Hotel’ de girişten itibaren farkı fark edeceksiniz.

Eğlencenin, heyecanın, canlı müziğin, aktivitelerin yeni adı, yeni boyutu “Animasyon Ekibi” içinizde saklı duran yaşam enerjisini harekete dönüştürürken, sizi gökkuşağının bütün renklerinde büyülü atmosferine dahil edecek. Hangi aktiviteyi seçerseniz seçin; Animatörlerimiz gün boyu eğlenceli, zevkli, heyecanlı bir atmosferin büyülü güzelliğini hassasiyet ile organize edecektir.

Misafir Şovları, Animasyon Gece Sahne Şovları, Türk Geceleri, Su sporları, hanımlara özel jimnastik salonu, bilardo, plaj voleybolu, atari salonu, rafting ve yat turları… Ve daha neler neler siz misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatacaktır.

Animatörlerimiz, kendilerini müşteri memnuniyetine adayan, eğlenceyi oluşturan ve tesislerimizde arkadaş canlısı ve heyecan verici bir atmosfer sağlayan kişilerdir. Onlar tatiliniz süresince restoranlarımızda, kumsalda rekreasyon faaliyetleri, spor katılımları veya çocuklarınızın iyi vakit geçirmeleri için her zaman siz değerli konuklarımızın yanında olacaktır.

• Yüzme Havuzları
• Animasyonlar
• Çocuk Animasyonları
• Plaj
• Tekne Turları
• Rafting
• Rent a car
• Hamam
• Butik
• Fitness Center
• Futbol
• Sağlık Merkezi

Akdeniz’in incisi Alanya’da tarih, kültür, doğa, deniz ve güneşin doyasıya yaşanacağı bir mekân Tuğra Süit Hotel’ de girişten itibaren farkı fark edeceksiniz.

Eğlencenin, heyecanın, canlı müziğin, aktivitelerin yeni adı, yeni boyutu “Animasyon Ekibi” içinizde saklı duran yaşam enerjisini harekete dönüştürürken, sizi gökkuşağının bütün renklerinde büyülü atmosferine dahil edecek. Hangi aktiviteyi seçerseniz seçin; Animatörlerimiz gün boyu eğlenceli, zevkli, heyecanlı bir atmosferin büyülü güzelliğini hassasiyet ile organize edecektir.

Misafir Şovları, Animasyon Gece Sahne Şovları, Türk Geceleri, Su sporları, hanımlara özel jimnastik salonu, bilardo, plaj voleybolu, atari salonu, rafting ve yat turları… Ve daha neler neler siz misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatacaktır.

Animatörlerimiz, kendilerini müşteri memnuniyetine adayan, eğlenceyi oluşturan ve tesislerimizde arkadaş canlısı ve heyecan verici bir atmosfer sağlayan kişilerdir. Onlar tatiliniz süresince restoranlarımızda, kumsalda rekreasyon faaliyetleri, spor katılımları veya çocuklarınızın iyi vakit geçirmeleri için her zaman siz değerli konuklarımızın yanında olacaktır.

• Yüzme Havuzları
• Animasyonlar
• Çocuk Animasyonları
• Plaj
• Tekne Turları
• Rafting
• Rent a car
• Hamam
• Butik
• Fitness Center
• Futbol
• Sağlık Merkezi

Post a Comment

Daha yeni Daha eski