Olimpos Çıralı Gizli Cennet
Olimpos Gizli Cennet Pansiyon
Çıralı dört bir tarafı tarih kokan Olympos Antik Kenti, Phaselis Antik Kenti, Ulupınar,Adresan, Tahtalı dağı, Yanartaş(chimera) nın içinde bulunduğu bir bölgedir. 

Çıralı Pansiyon

Olimpos pansiyon

Pansiyonumuza 1 km uzaklıkta bulunan Olympos Antik Kenti Likyalılar zamanında kurulmuş bir kenttir. Çıralı kumsalına girişi bulunan kent, deniz ile tarihin birleşiminin eşsiz güzelliğini bize sunar. 

Çıralıya 15 km uzaklıkta bulunan Tahtalı Dağı dünyanın denize yakın en yüksek zirvesidir ve 2365m yüksekliktedir. Tahtalı Dağının zirvesinde uzanan teleferik ise dünyanın en büyük 2. teleferiğidir. 

Caretta Caretta'lar her yıl Çıralı kumsalına gelerek korumaya alınmış sahile yumurtalarını bırakırlar. Daha sonra yumurtadan çıkan kaplumbağalar denize dönerler. Bu doğal güzellik sadece birkaç adım yakınızda...Görüşmek dileğiyle... 

Çıralı' nın huzur dolu atmosferinin ve muhteşem doğasının çevrelediği narenciye bahçesi içerisindeki pansiyonumuz 2010 sezonu itibariyle yeni açılmıştır. 
Olimpos Resimleri

Pansiyonumuzda hizmetinize sunulan sebze ve meyvelerimizin hepsi tamamen organik olup, büyük bir kısmı bahçemizde gözünüzün önünde koparılıp sofralarınıza gelmektedir. 

Dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz 800 m2 çim alanımız, 130m2 üstü gölgelikli serin terasımız mevcuttur. 

Pansiyonumuz çıralı sahilde olup, özel plajımız ve ÜCRETSİZ kullanabileceğiniz şezlong-şemsiyemiz bulunmaktadır. 

Ayrıca Çıralı ve çevresinin muhteşem doğasının keşfinde ÜCRETSİZ olarak kullanabileceğiniz bisikletlerimiz de hizmetinize sunulmaktadır. 

Deneyimli personelimizin hazıladığı ev yemekleriyle kendinizi evinizde hissededip, pansiyon sahibi ve işletmecisi Yücel Boztepe' nin alkollü ve alkolsüz nefis kokteylleriyle huzurun ve keyfin doruklarında bir tatil geçireceksiniz. 
Odalar
Gizli Cennetler Pansiyon

Çıralı Gizli Cennet Pansiyon da 7 tane 3 kişilik,6 tane 2 kişilik toplam 13 odamız bulunmaktadır.Odalarımızda klima, wc, sıcak su, wireless mevcuttur. 

ULAŞIM
Antalya Havaalanından Servisimiz mevcuttur.
-Antalya kent merkezinden Kumluca minibüsleri ile Çıralı sapağına ulaşılabiliyor.Sapaktan kalkan çıralı dolmuşları ile pansiyonumuza rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM

0 242 825 71 15-0532 704 15 61
Yanartaş-Çıralı Sahil Yolu-Ulupınar-KEMER, 07070 Antalya, Turkey

OLİMPOS PANSİYONLARI


Post a Comment

Daha yeni Daha eski