Ahşap ve Taş’ın göz alıcı birleşimi sonucu ortaya çıkan mükemmel bir dış ve iç görünüme sahip bir yapı sergileyen Telemen’in Evi Otel yazın konuklarına doğal serinliğin keyfini kışın ise doğal sıcaklığın zevkini yaşama olanağı sunar. Hepsinde sıcak su, klima ve duş bulunmakta olan birbirinden güzel odaları konaklama süreniz boyunca sizlere mükemmel birr dinlenme atmosferi oluşturacak şekilde tasarlanmıştır. 

Çocuklu aileler içinde ideal bir konaklama atmosferi sunmakta olan tesis keyfinize keyif katan hizmetler sunuyor. İletmenin alt ve üst katında iki teras bulunuyor. Bu terasları dilediğiniz şekilde kullanabilmenin zevkini özgürce yaşayabilirsiniz. Yaz mevsiminde güzel havalarda açık havada yemek yemenin zevkini yaşayacağınız güzel bir bahçesi bulunuyor. 

Dileyen konuklar tesisin Mutfağında istedikleri yemekleri hazırlama imkânına sahiptirler. Rahat ve ferah odanızda yeni bir güne uyandınız ve kahvaltınızı da güzel bir bahçede yaptınız. Şimdi biraz eğlence ve keyif yapma zamanı. Şimdi denizde muhteşem koyları gezmek için bir tur atmaya kimse hayır demez herhalde. İster şnorkelle su altı kalıntıları arasında yüzme keyfini yaşayacağınız dalışlar gerçekleştirin, ister yüzerek günün keyfini çıkarın hepsi size kalmış. Akşam olunca leziz bir yemek sonrasında yakamozların suda dans ettiği sıralarda yüzmenin zevkini yaşayabilirsiniz.

Farklı bir deneyim tatmak isteyen konuklar eşleriyle birlikte denizin içinde teknede uyuyarak zevkli anların tadını çıkarabilirler. Deniz gezileri dışında ise çevredeki ören yerlerine piknikli ve pikniksiz geziler düzenlenmektedir. Antalya’da gezilecek yerler, huzurlu bir tatil için ideal atmosferleri keşfedeceğiniz kusursuz bir konaklama zevki sizleri bekliyor…kaş pansiyonları arasında kekova pansiyonları arasında telemenin evi ayrı bir yere sahiptir.

Telefon : 0242 874 22 18
Fax : 0242 874 20 23

Post a Comment

Daha yeni Daha eski