İşletmemiz: Denize 5 dakıka'da yürünür, bir kanyon'da iki büyük kaya arasında, yeşil Akdeniz ormanda, güney Anadolu'da Antalya'dan 80 km ve Olympos'dan 15 dakikada mesafede. Bir tarafı Antalya’nın Olympos-Çıralı Koyu diğer tarafında Olympos dağlarının çam ormanları ile çevrilidir.
çıralı pansiyon
Olimpos Çıralı Şahin Bungalov Pansiyon

İşletmemiz 1400 m2 üzerine kurulmuş Turunçgiller (Portakal,Limon,Avokada, Mandalina,Greyfurt,Nar,v.s.)den oluşmuş meyve bahçesinde hizmet vermektedir. İşletmemiz 8 Oda ve 5 Bungalow´dan oluşmaktadır.


Restaurant: İçindeki salonu (küçük) ve dışarıdaki kapalı salonu (büyük)Yemek: Türk yemekleri, ev yemekleri, ayrıca ızgara çeşitleri, salatalar, mezeler, balıklar. Pansiyon'un girişinde yörük çadırı bulunmaktadır ve çadırın yanında bulunan köşklerin üzerinde Türk usulü gözleme (peynirli, patatesli, kıymalı ve kaşarlı), katmer, mevsim salatası, mevsim meyvesi, mantı ve kahvaltı verilmektedir.
olympos resimleri
Çıralı tekne turu

Oturmak için: Büyük ve yeşil bahçesi (portakal, limon, nar, avocado) ve çiçekler etrafında, denizden sadece yüz metre uzak, bir restoran ve bir pansiyon var: 16 oda (her oda için banyo ve duş var).
olimpos ahşap ev odalar

Ücretsiz aktiviteler
Isıtma : Klima var (Restoran'da kamin da var), ama Çıralı'da (güney Anadolu) hava her zaman çok sıcak!Televizyon, Bilgisayar, İnternet,Parking,Çocuklar için bahçe var.

İLETİŞİM

Yer ulupınar köyü çıralı mah.şahin pansiyon kemer/antalya, 0079 Kemer, Antalya
Telefon (0242) 825 7116

Post a Comment

Daha yeni Daha eski