Ulu Önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ün ilkeleri ve çağdaş düşünce ile;
Hizmete girdiği Ağustos 1987 yılından günümüze, Ankara - Bahçelievler semtinde hiç bir koşul karşısında çizgisini, işletmede istikrar anlayışını kaybetmeden ve günün değişen koşullarına uyum sağlayacak yenilikleri hizmetlerine ekleyerek varlığını ve işletmede güvenilirliğini korumaktadır.

Geniş kapasitesi, şık ortamı değişik ücret ve konforlu oda seçenekleriyle tercihlerinize uygun koşullarda hizmet vermekteyiz.

24 Yıldır hizmet vermekte olan yurdumuz T.C. Milli Eğitim Bakanlığı "Teftiş Belgeleri" ile örnek gösterilmiş olup 1. Sınıf özel yurt ilan edilmiştir.

Hizmetlerimiz
Sabah kahvaltısı
Akşam Yemeği
Sıcak su
Oda temizliği
Her odada Tv (kablolu yayın)
Her odada wireless ve sınırsız internet
Her odada buzdolabı
Ütü hizmeti
Çamaşırhane
Bahçede yemek ve dinlenme hizmeti
Katlarda telefon
Odalarda balkon
Ring Servis
Otopark
Yemekhane
Ulaşım kolaylığı
Kütüphane
Etüt odası
Duvardan duvara halı
Yangın merdiveni

Yurdumuz Ankara’nın en güzel semtlerinden biri olan Bahçelievler’de bulunmaktadır. Üniversitelere, alışveriş merkezlerine, şehir terminaline, bankalara, Milli Kütüphaneye ve diğer kurumlara yakınlığı sebebiyle oldukça rahat ulaşım imkanına sahiptir.

Ayrıca yurdumuz toplu taşıma araçlarının yol güzergahı üzerinde bulunması öğrencilerimizin okullarına ve Ankara’nın diğer bölgelerine ulaşımında da rahatlık sağlar.

Yurdumuz Başkent , Bilkent , Hacettepe , Atılım, Çankaya ve ODTÜ kampüslerine giden okul servislerinin ana durağı olan Milli Kütüphaneye 7 dakikalık yürüme mesafesindedir.Ankara ve Gazi üniversitesi kampüslerine yurdumuzdan ring servis düzenlenmektedir.

Ayrıca, ikinci öğretim öğrencilerimiz için gece servis aracımız bulunmaktadır.

Adres : Taskent Caddesi (1. cadde) No 128, Bahçelievler-ANKARA 
Tel : +90 312 213 32 32 
Fax : +90 312 222 30 92

İLGİLİ ARAMALAR:öğrenci yurtları fiyatları,erkek öğrenci yurtları, istanbul
yüksek öğrenim öğrenci yurtları,özel öğrenci yurtları,erkek öğrenci yurtları
öğrenci yurtları yönetmeliği,özel öğrenci yurtları ,Ankara devlet öğrenci yurtları,devlet kız öğrenci yurtları,ısparta kız öğrenci yurtları,kütahya kız öğrenci yurtları,çanakkale kız öğrenci yurtları,kız öğrenci yurtları sakarya
erkek kız öğrenci yurtları,adresleri kız öğrenci yurtları,balıkesir öğrenci yurtları

Post a Comment

Daha yeni Daha eski