Sena Konutları, 1998-1999 eğitim döneminden itibaren ülkemizin çeşitli bölgelerinden Uludağ Üniversitesi’ni kazanan kız öğrencilerimize hizmet vermeye başladı. Eğitim süreleri boyunca bizimle kalan öğrencilerimize rahat, huzurlu aile ortamını aratmayacak bir yönetim politikası benimsedik.

Hizmetler
Binamız iki odalı dairelerden oluşmaktadır. Dairelemizde öğrencilerimizin kullanabileceği sınırsız kablosuz internet , ayrıca mutfaklarında yemek masası ve sandalyeler ile ocak ve buzdolabı vardır. Merkezi sistemle yerden ısıtılan odalarımız halı kaplıdır. İki ve tek kişilik odalarımızın her birinde öğrencilerimize ait tv, çalışma masası ve sandalyesi, elbise dolabı, yatak, kitaplık ve santralli telefon bulunmaktadır. Banyolarımızda duşakabin ve sıcak su sistemi bulunmaktadır.

Her dairemiz balkonludur, ayrıca öğrencilerimizin kullanımına sunulmuş, boş zamanlarını değerlendirmeleri için kullanabilecekleri iki adet terasımız ve projeksiyon ile sinema izleyebilecekleri, oyun oynayabilecekleri ortak alanlarımız vardır. apart daireler apart daireli yurt Apart Daireli Yurt Resimleri dairelerimiz Dört Kişilik Apart Dairelerimiz  bursa kız öğrenci yurdu, bursa kız yurdu, bursa yurtlar, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurdu bursa, kız yurdu, KIZ YURTLARI, öğrenci yurdu bursa, öğrenci yurtları, sena kız öğrenci yurdu, sena kız öğrenci yurdu bursa, sena kız yurdu, yurt, yurtlar
İletişim

Adres : Sakarya Mh. Bahriye Üçok Cd. No:27 16285 Görükle Nilüfer/BURSA
Tel : (0224) 483 38 00
Web : www.senakonutlari.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski