Çelik Palas Termal Otel Bursanın tüm odaları, hayatı kolaylaştıran modern unsurların yanında klasik yapısını koruyarak hazırlanmıştır.

Toplam 158 oda kapasitesi ile hizmet veren otelde yer alan oda tipleri aşağıda belirtildiği gibidir.

  • 34 Anex Oda
  • 94 Standart Oda
  • 9 Twin Executive Oda
  • 12 Junior Süit
  • 3 Deluxe Süit
  • 3 Executive Süit
  • 3 Presidential Süit




Misafir Hizmetleri : Restoran ve Bar, 24 saat oda servisi, Ücretsiz kapalı otopark, Kablosuz internet erişimi, Çamaşırhane ve Kuru Temizleme, Bay ve Bayan kuaförü, Toplantı ve özel organizasyon olanakları, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Tarihi Türk Hamamı, Bagaj emanet servisi, Business Center sizlere hizmet vermektedir.

Çelik Palas Termal Otelin Bütün odalarında Klima, Internet bağlantısı, Kablosuz internet erişimi, Kablolu Televizyon, Minibar, Direkt telefon, Elektronik Şifreli kasa, Saç kurutma makinesi, Küvetli banyo, Sigara içilmeyen ve engelliler için odaları mevcuttur.

Marmara Restorant
Geleneksel Türk ve Avrupa tatlarını buluşturan ve her damağa uygun zengin mönü seçenekleriyle Marmara Restaurant, misafirlerine eşsiz bir yeme zevki sunmaktadır. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere üç ana öğün için açık olan restoran, özel kutlamalar, iş yemekleri veya yalnızca keyifli bir ambiyansta farklı lezzetlerin tadına varmak isteyenler için ideal bir adres. Haftada beş gün akşam yemeklerinde, piyano eşliğinde canlı müzik de dinleyebileceğiniz restoranın yaz aylarında açık olan Marmara Teras Balık Restaurant´ da, yıldızların altında unutulmaz bir akşam yemeği hazzı yaşayabilirsiniz.

Martı BAR
Yerli ve ithal içkiler, kokteyller, hafif mönü seçenekleri ve puro çeşitleriyle Martı Bar´ da, Bursa şehrinin güzel manzarasına karşı keyifli dakikalar geçirebilir, haftada 6 gece, canlı piyano müziği eşliğinde günün son saatlerinin tadını çıkarabilirsiniz.
Otel Çelik Palas Bursa, düğün, nişan ve iş yemekleri gibi çok özel organizasyonlarda, leziz ve seçkin mönüleri ile her zaman tercih edilen bir adres olmuştur. 500 kişiye kadar alabilen Balo Salonu yaz aylarında, yanı başındaki terası ile kullanılarak kapalı ve açık mekan alternatiflerini birlikte sunmaktadır. Toplantı ve davet organizasyonlarında, salon ve imkanları, ses ve görüntü sağlayan teknik ekipmanı ve profesyonel servis personeli ile Çelik Palas Otel organizasyonunuzu kusursuz kılar.

Türk Hamamı ve Termal Havuz Otel Çelik Palas’da..
İster tatilde olun, isterse iş seyahatinde; Hotel Çelik Palas enerji ve sağlığınızı yenilemeniz için size eşsiz bir fırsat sunuyor. Tecrübeli ve eğitimli Sağlık Merkezi çalışanları ile sıcaklığı kaynakta 47°C olan hamamın şifalı suyu sayesinde, günün stresinden arınabilir, bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Termal Su ile Banyo Tedavisi Otel Çelik Palas’da..
Otelimiz termal suyu düzenli kullanımlarda, romatizma, nevralji, nevrit, romatoit artrit, siyatik, artroz yorgunluk ve nekahat halleri, gut, tutmayan kemik kırıkları, egzama ve astım gibi bazı alerjik hastalıklara iyi gelmekte ve aneksit, paraperimetrik, amenore, dismenore gibi kadın hastalıkları vakalarında da tavsiye edilmektedir. Ayrıca hasta ve sağlam insanlar üzerinde suyun belirgin diüretik etkisi olduğu gözlemlenmiştir.

Otel Çelik Palas’a ulaşmak ve rezervasyon yaptırmak ya da sorularınızı iletmek için aşağıdaki telefon numaralarından ve e-mail adresinden yararlanabilirsiniz.

Adres : Çekirge Caddesi – No : 79 – 16070 – Bursa / Türkiye
Telefon : +90 224 233 38 00
Fax : +90 224 236 19 10
E – Mail : hotelcelikpalas@hotelcelikpalas.com.tr

Post a Comment

Daha yeni Daha eski