Merkeze ve Denize Yürüme Mesafesindeki Ağva Masal Evi, Bu Yaz Tatil Tercihinizde Sizleri Ağva'ya Davet Ediyor. Adı Üzerinde Masal Gibi Bir Tatil Sizleri Bekliyor. Huzurun Sakinliğin Hüküm Sürdüğü Doğanın ve Yeşil Bir Bahçenin İçerisinde İster Çimlere Uzanın İster Hamak Keyfi Yapın. Otelin Sezon Fiyatlarını Telefonla Bilgi Alabilirsiniz.Ağva Masal evinde daha önce konaklama yaptıysanız memnuniyetinizi yorum yaparak diğer ziyaretçilerle paylaşarak bizi tavsiye edebilirsiniz.




Ağva istanbula olan yakınlığı dolayısıyla sıklıkla tercih edilmektedir.Otel fiyatları Hafta sonu kaçamağı yapmak isteyen İstanbullu misafirlerimiz için gayet makul sayılır.
Masal Evinin Özenle Dekore Edilmiş Birbirinden Farklı ve Keyifli Odaları Sizlerin Tatil Süresince Rahatlığı İçin Her Detayı Düşünülmüş. Ailece Kalabalık Gelmek İsterseniz Oda Durumları İçin Bilgi Alınız.



Ağva Masal Evinin Leziz Mutfağından Çıkan Yöresel Tatlar, Yemekler ve Kahvaltılar Damağınızda Farklı Tatlar Bırakacaktır. Özellikle Bölgeye Has Balık Çeşitlerinden Tatmayı Unutmayınız. Deniz ve Kumsal Yürüme Mesafesindedir.Karadeniz'in Mavi Sularına Kendinizi Bırakabilirsiniz.


Ağva Ulaşım
İstanbul Ağva arası 108 kilometre olup, araçla ortalama 1 saat 50 dakika sürmektedir.
Kocaeli Ağva arası 48 kilometre olup, araçla ortalama 1 saat 10 dakika sürmektedir.
Bursa Ağva arası 194 kilometre olup, araçla ortalama 3 saat 20 dakika sürmektedir.

Adres :      Ağva Mah. Yakuplu Cad. No:260 Ağva / İstanbul
Telefon : + 90 216 721 71 03
Gsm :     + 90 532 050 47 40
E mail : info@agvamasalevi.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski