Alanya Okurcalarda Bulunan Karaca Pansiyon, Bahçesinde Çam ,Limon, Muz, Portakal, Ağaçlarının Çevrelediği Yüzme Havuzlu ve Huzurlu Güvenli Bir Ortamda Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutarak Hizmet Vermektedir. Doğanın Sessizliğini ve Denizin Keyif Verici Ortamını Alanya'da Karaca Pansiyonda Yaşayın.

Karaca Pansiyonun 30 Odası Temizlik ve Rahatlık İlkesi İle Klimalı Odalarında Sizleri En İyi Şekilde Tatil Geçirmeniz İçin Tüm Olanakları Sunmaktadır. Aileniz Çocuklarınızla Geniş Ferah Odalarda Alanya Tatilinizi Geçireceksiniz. Ekonomik Ucuz Fiyatlarını Alınız. 

Alanya'daki Karaca Pansiyonda, Denize Sıfır Hemen Bir Kaç Adımda Sahile Varabilir veya  Yüzme Havuzunda Gün Boyunca Eğlenceli Vakitler Geçirebilirsiniz. Yeşil Ağaçlarla Dolu Bahçesinde Günün Tatlı Yorgunluğunu Atabilir Hoş Dost Sohbetleri Yapabilirsiniz. Diğer Harika Alanya Plajlarına Giderek Ayrı Bir Gün Geçirerek Keyif Alabilirsiniz.

Adres : Okurcalar - Alanya / Antalya
Telefon : + 90 242 527 42 50
Gsm : + 90 537 235 58 38

E mail : info@karacapansiyon.com

4 Yorumlar

  1. Alanya'ya yerleşen bir arkadaşımı ziyaret maksadıyla gittiğim Alanya'yı çok beğendim. Kalmadım ama gördüğüm kadarıyla otel ve pansiyonlar yeni ve bakımlı. Gidecek olanlara iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  2. Alanya Karaca Pansiyonda ilk dikatimi çeken şey çevresinin temiz ve ağaçlarla kaplı olması oldu.... Denize yakınlığı da bir deniz tatili için ilk tercih edilecek özelliklerden biri.. Alanya seyahatlerinde akılda kalması gereken bir pansiyon..

    YanıtlaSil
  3. Karaca pansiyonu internetten esim buldu ve bir hafta sonu gezmesi yapalim diye yolaciktik karaca pansiyondaki bir bayan ve diger bayanlar ozellikle oyle ters cvp veriyorlarki gelin obur haftada bizden olsun kalin deseler hayatta adim atmam birde denize girecek yer yok taslik kayalik icerisinde dehset otesi tehlikeli ve kahvalti veririz diye komuk bir kahvalti yok kardesim ben karaca pansiyonu almiyayim ben memnun kalmadim insan biraz sempatik guler yuzlu olur dovecek gibi...

    YanıtlaSil
  4. Muhteşem bir yer ve çalışanları çok içten biz çok sevdiyoruz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski