Alanya'nın En Güzel Plajı Kleopatra Plajında Bulunan Livena Butik Otel, Alanya Merkezinde Tatil Yapmak İçin İlk Tercihiniz Olacaktır. Otelin Yüzme Havuzu ve Denize Yakınlığı Sizlere Avantaj Sağlayacaktır. Livane Butik Otel Ucuz Fiyatları İle Ekonomik Bir Tatil Fırsatı Veriyor.
alanya livane beaach otel


Otelin OdalarındaKlimalı, Mini Bar, Uydu Tv, Banyolarda Terlik, Saç Kurutma Makinesi ,24 saat Sıcak Su ,Ücretsiz Wi-fi ve Bazı Odalar Deniz Manzaralıdır. Ayrıca Çamaşır Hizmeti,Açık Büfe Olanakları, Kiralık Kasa, Fotokopi, Belirlenmiş Sigara İçilebilir Alan, Döviz Alım Satım, Kuru Temizleme,  24 Saat Resepsiyon.
odalar

Alanya Livane Otel, İçecekler Dahil Açık Büfe Kahvaltı ve Akşam Yemeğini Olarak Yarım Pansiyon Konsepti İle Hizmet Veriyor. Açık Büfe Kahvaltı ve Akşam Yemeğini Livane Beach Otel, Her Damak Zevkine Hitap Edebilecek Yiyecekler ile Yaratmaktadır.
Havuzbaşı

Kleopatra Plajının Deniz Keyfi Harici, Merkezde Konaklama Avantajını Kullanarak Alanya'nın Çevresindeki Bir Çok Yere Rahatlıkla Ulaşabilirsiniz. Alanya Kalesi ve Damlataş Mağarasını Gezebilirsiniz, Diğer Plajlara Günübirlik Olarak Gidebilirsiniz. Manavgat Nehiri Üzerinde Tekne Turu Yapabilir, Şelalede Balık Ziyafeti Çekebilirsiniz.


Adres : Kleopatra Plajı, Öğretmenevi Yanı, Sok:1511 No:10
Telefon : 0242 513 59 17
Telefon : 0533 733 23 34

E mail : livanebeachotel@hotmail.com
Web:http://www.livanebeachotel.com

Alanya Otelleri fiyatlarıyla 2015 en ucuz oteller. Alanya apart  Otelleri fiyatlar 50 tl den başlayan uygun oteller, Antalya Alanya pansiyonları en ucuz pansiyon, fiyatları.34 tl uygun pansiyon. Alanya aile  Apart otel fiyatları, Alanya  uygun apart otelleri fiyatları,  Alanya Öğretmen Evi  yakın Oteller, alanya livaneöğretmenlere uygun oteller.alanya öğretmenevi fiyatları,alanya otel tur operotoru fıyatları. Alanya livane pansiyon otel fiyatları ulaşımı, alanya apart,alanya otel alternatıf tatil için 0242 513 5917 tıklayınız alanya livane apart otel çocuklarınızıda havuza katalim,alanya otelleri fiyatı kahvaltıda çocukları ıçın süt ve çıkolata eksik etmeyelim, sizde livane aile otelde kahvaltı seçeneklerinden faydalalın,alanya öğretmen evi fiyatları, ücretsiz akşam yemeği oda kahvalti, alanya livane apart otel Alanya Kalesi Damlataş Mağarasi Yakını. alanya livane beach apart kleopatra  sahili Alanya canın öğretmenim parkın yan tarafındadir. livane beach Alanya ucuz otel havuzlu şirin bir aile oteli. Alanya apart otel fiyatları, olarak size en güzel boot turları yat gezileriyle, ücretsiz kale dimçayi gezisi sunmaktadır.Alanya ucuz apar oteller fiyatlar, alanya pansiyonlar 2015 yilı alanyanın en uygun pansiyonu, Alanya pansiyon havuza çocuklarıda katalım.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski