Ağva Kumsalına 300 mt Uzaklıktaki, Ağva Piccolo Mondo Otel, Samimi Sıcak ve Dostça Ortamı İle Aile İşletmesidir. Göksu Nehri Kıyısında Yemyeşil Doğanın İçerisinde İstanbul Yakını Bu Cennet Köşede Tatil Düşlüyorsanız Piccolo Butik Otel Sizleri Konuk Etmekten Mutluluk Duyacaktır. Tüm Sezon Açık Olan Otelin Oda ve Fiyatları İçin Arayınız.

Ağva Piccolo Mondo Hotel






Piccolo Mondo Otelin 20 Odası Bulunmaktadır, Bunun 8 Tanesi Cumbalı Ev Tarzı Osmanlı Mimarisi Kullanılmıştır. Odaların bazıları dağ, nehir manzaralıdır. Otelin Odalarında duşakabin banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bazı odalarda balkon bulunmaktadır. Sabahları Yeni Güne Pozitif Bir Enerjiyle Uyanacaksınız.

ağva piccolo mondo odalar
İskele Restoranda Romantik, Müzik Eşliğinde Yenen Yemekler, Kışın İç Mekanda Şömine Başındaki Sıcak Dakikalar Sizleri Başka Bir Duygulara Sokacaktır.Ağva'nın Enfes Balıklarının Tadına Bakmayı Unutmayın Ev Sıcaklığı Hissi Veren Piccolo Otel, En İyi Hizmet ve Güler Yüzle Personeli Tüm Tatiliniz Süresince Rahat Etmenizi Sağlayacaktır.

nehir görünümü
Ağvada Aktivite Olarak Balık Tutabilir, Göksu Nehrinin Tertemiz Suyunda Yüzebilir, Tekne İle Gezi Yapabilir, Doğa İçerisinde Yürüyüşler, Kadırga ve Kilimli Koylarını,Şelaleleri, Mağaraları, Keşif Edebilirsiniz. Ağva'nın Uzun Plajında Karadeniz'in Sularında Yüzme Yapabilirsiniz.
Lobi

Biz Pansiyonnet olarak piccolo mondo oteli ısrarla tavsiye ediyoruz. Ağva piccalo mondo otel fiyatları sezon yoğunluğuna göre değişmektedir.Lütfen fiyat ve musaitlik durumu için iletişim kurunuz.Web sayfamızdan rezervasyon yapabilirsiniz.Otel hakkında yorumda bulunabilir yada diğer ziyaretçilerimizin yorumlarını okuyabilirsiniz
Bar

Adres : Kurfalı Köyü Göksu Nehri Kıyısı Ağva - İstanbul
Telefon :   0 (216) 721 73 79
Gsm :        0530 642 88 29
E mail :  info@piccolomondohotel.com
Web:piccolomondohotel.com

2 Yorumlar

  1. Piccolo mondo otelin en etkileyici tarafı sanırım doğanın yeşiliyle bütünleşmiş olması.. Herşey gerçekten çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
  2. Aile işletmesi olması ayrıca güzelmiş...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski