Blogger tatil etkinliği
Merhaba Sevgili Blogcular;Malumunuz mevsim yaz bundan ötürü bende bir tatil etkinliği düzenleyeyim dedim,Sağ olsun Alanya Livane Beach Otel sahibi Bünyamin Bey bize sponsor oldu.

Bu etkinlikte Deniz var,tatil var ücretsiz konaklama var Daha ne olsun.Sizlere tatil cenneti Alanya da 3 gün 3 gece YP tatil imkanı sunuyoruz.Kazananlar Eylül-Ekim aylarında tatil konaklama haklarını kullanabileceklerdir.eee daha ne bekliyorsunuz?

Peki Alanya Livane Beach Otel nasıldır ,Konaklama,odalar,özellikleri nelerdir ,önce onları öğrenelim.

Alanya Livane Beach Otel
Alanya  kleopatra plajın da yer alan, otel apart tesisimiz, odaları, klimalı,mini bar uydu tv 24 saat sıcak su ,ücretsiz Wi-fi ve bolkonlar,
Deniz Manzaralı Otelimizde, güneşleme terasına sahip bir açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu vardır, ve tesis bünyesinde ücretsiz ,çocuk parkı 
Ve özel oto park mevcuttur.

Alanya Livana Beach Otel'in odaları. Tüm odalar, ahşap Mobilyalarla sade bir şekilde döşenmiştir. 

Özel banyolarda terlik ve saç kurutma makinesi yer almaktadır. Konuklar havuz başında şezlonga uzanıp, veya  havuzda yüzebilirler.

Ayrıca okey,tavla.satranç masa tenisi de oynamak  mümkündür. Küçük konuklar için bir oyun alanı bulunmaktadır.

Alanya Livane Beach otel apart pansiyon fiyatları 2015 yılı için 50 TL'den başlayan fiyatlarla siz değerli tatilcileri karşılamaya hazır durumda.

Alanya pansiyon fiyatları sadece oda fiyatıdır.Yarım pansiyon fiyatları farklılık gösterir.2015 Pansiyon apart fiyatlarımız 2 kişilik oda da kişi başı pansiyon fiyatlarıdır.Fiyatlarımızda 1 çocuk ücretsiz olup 2 veya daha fazla çocuk için ilave ücret alınmaktadır.

Adres : Kleopatra Plajı, Öğretmenevi Yanı, Sok:1511 No:10
Telefon : 0242 513 59 17
Telefon : 0533 733 23 34

E mail : livanebeachotel@hotmail.com
Web:http://www.livanebeachotel.com


Bu girişten sonra gelelim etkinliğe katılmanız için yapmanız gerekenlere....

1.Öncelikle Alanya Livane Beach Otelin Resmi Facebook sayfası beğenilerek zaman tüneliniz de paylaşmanız.gerekmektedir.

2.Alanya Livane Beach Otel resmi Web sitesi http://www.livanebeachotel.com/ adresini zaman tünelinizde paylaşmanız gerekir.

2.Bu paylaşımı Yaptıktan sonra bunu yaptığınıza dair bu Post'un altına yorum bırakılacak.(yorum numaranızı unutmayın,Ör:No:13 alanya livane beah oteli beğendim paylaştım gibi.. 

3:Pansiyon Rehberi Google plus üzerinden çevrelere eklenip takip edilerek,etkinlik google plus üzerinde paylaşılacak +1 verilecek.

4.Sayfamızın Twitter sayfası https://twitter.com/pansiyonnet takip edilecek.. Facebook sayfamız PANSİYONNET BEĞEN

5.Ne kadar paylaşım yaparsanız yaptığınız paylaşımları bu post'un altına yorum yaparak bildirdiğinizde o kadar çekiliş hakkı kazanırsınız.

6.Çekilişler Random.Org sitesi üzerinden yapılacak olup ekran görüntüsü alınıp facebook sayfamızdan ve bu sayfadan blogcularla paylaşılacaktır.

7.Gerekli şartları taşımadığı sonradan belirlenen kişiler kazansalar dahi tatil imkanını kullanamazlar.

8.Kazanan talihli tatil tercihini Bayram tatillerinde olmamak kaydı ile  Eylül-Ekim aylarında dilediği bir tarihte önceden iletişim kurmak şartı ile kullanabilir.

Hepinize Bol Şanslar..



1 Yorumlar

  1. Çok güzel bir etkinlik düzenlemişsiniz.bedava tatil,bedava otel başka ne ister ki insan ilk yorum benim,gerçi 1.çıkmaz ama şansımızı deneyelim.Alanya Livane beach oteli beğendim google plus ve gfc takipteyim saygılar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski