OĞUZ OTEL İLETİŞİM
Otelimiz Saros körfezinde Edirne Keşan Erikli sahilinde yer almaktadır.Erikli Oğuz otel Konum olarak çarşı merkezinde olup Sahile 100 metre uzaklıktadır.Erikli Oğuz otel olarak tatiliniz keyifle geçirmeniz için tüm gereksinimler düşünülmüş durumdadır.çarşı,eczane,postane,resmi kurumlar hepsi yürüme mesafesinde,tüm ihtiyaçlarınız karşılayabileceğiniz marketler ayağınızın altında,Size sadece tatilin keyfini çıkartmak kalıyor.
ERİKLİ SAHİLİ PLAJ

Eriklide kalacak yer sıkıntınız varsa otel oğuz hemen yanı başınızda denize oldukça yakın bir mesafede hizmetinizde.Saros Körfezi merkezinde, sahile 100 mt. mesafede, 45 kişi kapasiteli, 24 saat sıcak su , odalarda TV yayını, klima, sınırsız internet mevcuttur
OĞUZ OTE RESTAURANT

ODALAR

Odalarda:
Klima, Tv, 24 saat sıcak su ve Kablosuz İnternet Hizmeti Bulunmaktadır.erikli oğuz otel de fiyatlarımız gayet uygun durumdadır.Fiyatlarımızı öğrenmek ve rezervasyon için lütfen telefonla iletişim kurunuz.

İletişim:
Yetkili Kişi : İmran Mutlugün
Yetkili Tel : 0532 673 71 28 .0532 333 70 91 .

SAROS ERİKLİ DİĞER OTEL VE PANSİYONLAR İÇİN TIKLAYIN...

 Edirne Enez Pansiyon, Edirne Enezdeki Pansiyonlar, Edirne Erikli PansiyonEdirne Erikli Pansiyon Fiyatları, Edirne Eriklideki Pansiyonlar, Edirne Pansiyonları, Enez Konaklama Yerler, Enez Pansiyon Fiyatları 2014, Enez Pansiyonları 2014, Enezde Apart Daireler, Enezde Kiralık Daireler, Enezde Tatil Yapılacak Yerler, Enezde Ucuz Pansiyon, Enezdeki Pansiyonlar, Erikli De Pansiyon, Erikli En Ucuz Pansiyon, Erikli Enez Pansiyon Fiyatları, Erikli Konaklama Yerler, Erikli Otel, Erikli Otelleri, Erikli Pansiyon, Erikli Pansiyon Apart, Erikli Pansiyon Ev, Erikli Pansiyon Evler, Erikli Pansiyon Otel, Erikli Pansiyon Ucuz, Erikli Pansiyon Ve Apartlar, Erikli Pansiyon Ve Fiyatları, Erikli Tatil, Erikli Tatil Beldesi, Erikli Tatil Evleri, Erikli Tatil Köyleri, Erikli Tatil Pansiyon, Erikli Tatil Pansiyonları, Erikli Tatil Yerleri, Eriklide Pansiyon, Eriklide Tatil, Eriklide Tatil Yapılacak Yerler, Eriklideki Pansiyonlar, Istanbula Yakın Tatil Yerleri, Istanbula Yakın Ucuz Pansiyonlar, Keşan Erikli Pansiyon, Pansiyon Fiyatlari, Sarosda Pansiyon Fiyatlar, Sarosda Ucuz Pansiyon, Saroz Körfezi Enezde Pansiyon, Saroz Körfezi Eriklide Pansiyon, Saroz Körfezi Pansiyon, Saroz Körfezindeki Pansiyonlar, Saroz Otel Fiyatları 2015, Saroz Pansiyon Fiyatları 2015, Sarozda Pansiyon Fiyatlar

5 Yorumlar

  1. Yer güzele benziyor ama benim gibi denize aşık insanlar denize sıfır olmasını tercih edebilirler. Çarşıda olması da hareketlilik açısından güzel.

    YanıtlaSil
  2. Erikli Oğuz Otel, önemli yerlere yakın merkezi bir yerde görünüyor.. Konfor için aranacak her şey de var.. Gerisi tatilin keyfini sürmeye kalmış..

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir yere benziyor...Aklımızın bir köşesinde kalsın...

    YanıtlaSil
  4. Erikli'ye hiç gitmedim ama gidip de memnun olan birkaç kişi biliyorum. Patırtısız, sakin bir tatil isteyenleri memnun edecek bir yermiş galiba. Aklıma yazdım, belki bir gün kısmet olur.

    YanıtlaSil
  5. +yeterince temiz
    +klima
    +televizyon

    -tuvalet kağıdı yok
    -mini bar yok
    -ikram içecek yok
    -saç kurutma makinesi yok
    -duş malzemeleri yok
    -sessiz bir ortam yok
    -oda servisi yok
    -çalışanlar ilgisiz

    2/10

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski