edirne enez erikli saroz pansiyon
Erikli Kanguru Pansiyon
Edirne Keşan Erikli Köyünde Saros körfezinde Şirin mi şirin bir aile pansiyonu Kanguru pansiyon.Kanguru pansiyon da rahatınız için her şey düşünülmüş durumda,size sadece tatilin keyfini çıkartmak kalıyor.Pansiyonumuz da odalarımız kişi başı fiyatlandırılmaz,kaç kişi kalırsanız kalın sadece oda parası ödersiniz.pansiyon fiyatlarımız günlük kiralık haftalık kiralık,aylık kiralık ve sezonluk olarak değişmektedir.
kanguru pansiyon bahçesi

Denize Yerimiz Araçla 4 dk. Keyifli Huzurlu Bir Aile Ortamında Müstakil ,Otoparklı ,Bahçeli ,Çocuk oyun Parkı ,çardaklı ,Doğayla baş başa kalabileceğiniz günduz deniz Keyfi Türkiye'nin İncisi SAROZ KÖRFEZİNDE akşam Doğayla baş başa Sakin huzurlu Yeşillikler içinde Kalabileceğiniz Bir Ortam.
Kanguru pansiyon odalar

Erikli Kanguru Pansiyon
Özellikle söylüyorum Aile Ortamı Ve gelecek Kişilerde Aile olması Zorunludur. Pansiyonumuz 2+1 ve 1+1 yerlerden mevcuttur. 2+1 olan yerimizde 2 aile rahatlıkla kalabilir bütün ev aletleri ne gerekiyorsa bulunmaktadır. 1+1 yerimizde 1 aile rahat kalabilir aynı şekilde her şey mevcuttur. 
Not: Sezonluk olarak ta kiraya verilebilir,
2+1 Yerimiz : 180 Tl 1+1 Yerimiz 120 Tl
SAĞLIKLI HUZURLU TATİLLER DİLERİZ........

Erikli köyü Keşan Edirne
Tel:0535 575 7998

3 Yorumlar

  1. Saroz'un suyu buz gibidir ama çok temizdir. Erikli de o tarafların en iyi yerlerinden. Yalnız Eylül ayı pek elverişli bir ay değildir soğuk deniz ve rüzgar sevmeyenler için. Temmuz ve Ağustosta tadı çıkar oraların keyfi. Mekan da çok güzele benziyor. Oda fiyatı ödenmesi de ayrıca güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız ben bu postu haziran ayında paylaşmıştım ama grupta yeni paylaştım.nazik yorumunuz için teşekkürler

      Sil
  2. Huzurlu bir tatil için gereken herşey düşünülmüş...Fiyatlar da çok makul....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski