bodrum gümüşlük ağaç evler
Pitos Bungalov Cafe Bar
Blogcu Arkadaşımız Sedosun blogu bu Bayram tatilin de 2 gün fırsa bulup tatilini arkadaşları ile birlikte Bodrum Gümüşlükte Pitos Bungalows adlı tatil mekanında geçirmiş,edindiğim izlenime göre buradan çokta memnun kalmış,Bodrum,Gümüşlük'e tatile gideceklere ısrarla tavsiye ediyor.

gümüşlük pitos bungalows ağaç evler pansiyon
Bodrum gümüşlük Pitos Bungalov
İşte Sedosun Gümüşlük Pitos Bungalov ağaç evler hakkındaki izlenimleri..
Pitos Bungalows
Bungalowların hemen önünde pansiyona ait bir kafe ve plaj var. Şezlong ve şemsiyeler ücretsiz kullanılabiliyor. Tamamen kum olan plaj özellikle çocuklu aileler için çok uygun bence. Arkadaki restoran bölümünün küçük göründüğüne bakmayın kocaman ahşap masaları var ve harika yemekler çıkıyor. 

Menüsü çok geniş ve fiyatlar çok uygundu. Mutfakta bulunan taş fırın sayesinde sabah kahvaltıda sıcacık ekmeklerimiz oldu, ayrıca bu fırından çok lezzetli pideler lahmacunlar ve pizzalar çıkıyor. Hatta yediğim en iyi lahmacunlardan biri kesinlikle Pitos Bungalows a ait :) Kahvaltısı da gayet yeterliydi. Her şeyden önce ürünlerin doğal olduğu çok belliydi. İncir reçelinin tadı hala damağımda:) Dediğim gibi pansiyonun mutfağı çok çok iyi.

bodrum gümüşlük plajı
Pitos Bungalov Plaj
Bodrum Gümüşlük'te nerede kalınır,fiyatları uygun mu,lüks otel mi yoksa doğa ile iç içe bir tatil mi diye soruyorsanız sorunun cevabı devamında....,

Gümüşlük Pitos Bungalov hakkında daha fazla bilgi ve görsel için Sedosun blogunu ziyaret etmenizi öneririm.tıkk tıkkk

1 Yorumlar

  1. Fiyatların uygun olması elbette çok iyi bir avantaj. Ama ben özellikle Gümüşlük Pitos Bungalov ağaç evleri beğendim..:) Çok güzel görünüyor.. Tatil için güzel bir seçim...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski