büyükeceli konaklama tatil
Büyükeceli Günaştı otel
Büyükeceli nerededir? Nasıl Gidilir
Otel Mersin iline bağlı Gülnar ilçesinin Büyükeceli (Ovacık) beldesinde hizmet vermektedir. Adana Havaalanına 200 km Mersin iline 135 km, ve Silifke ilçelerine 50 km Anamur İlçesine 85 Km Ankara ya 500 Km. Konya ya 250 Km mesafededir.
Yol tarifi:Nasıl Gidilir:Silifke Otogarı’ndan Büyükeceli otobüsleri veya minibüsleri – dolmuşları ile Büyükeceli’ye ulaşım sağladıktan sonra Gülnar minibüsleri ile belediye tesislerine ulaşım sağlanabilir.

Özel aracı ile gelecekler için yol tarifi

Büyükeceli konaklama Otel-Motel nerede kalınır?
Silifke-Taşucu -Ovacık-Büyükeceli istikametine giderken nerede tatil yaparım,nerede konaklarım,hangi oteli tavsiye edersiniz derseniz,sizlere yeşille mavinin kucaklaştığı Büyükeceli koyunda denize sıfır konumda olan Günaştı Motel&restaurantı tavsiye ederiz.

Otelimizde 28 Oda, 88 Yatak, 24 Saat Sıcak Su, Split Klima, LCD TV, Uydu Yayını, Wireless İnternet, Elbise Dolabı, Oturma Grubu, Denize Sıfır, Mesafe, Otele Özel Plaj, 24 saat Oda Servisi,Kahvaltı ve Akşam Yemeği, Otopark ve Kameralı Güvenlik Sistemi Mevcuttur.

Büyükeceli Günaştı Otel Etkinlikler
Otel de Hafta sonları organize edilen canlı müziğe; denize sıfır restaurantın da eşlik edebilir arzu ederseniz teraslarda yakamoz seyredebilirsiniz Otelimizde tatilinizi spor aktiviteleri, Su Sporları, Jogging, Kondisyon Alet Sporları ile renklendirebilir.

Büyükeceli yat turu
Gezi yatlarımız ,ile dalış turlarına katılabilir ve bakir koylarımızda yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Büyükeceli bungalov evler hakkında detayli bilgi alın..


İletişim: 
Büyükeceli (OVACIK) Beldesi / Mersin 
Telefon: +90 (324) 753 24 03
Fax: +90 (324) 753 24 04

2 Yorumlar

  1. Silifke-Antalya karayolunun 55 km ilerisinde,Büyükeceli beldesinin koyu mevcut.Yeşil ve maviyi birleştiren gerçekten güzel kumsalı temiz denizi,en önemlisi herşeyi organik olan lokantasında ve iki kişilik bungalov evlerde konforlu bir o kadarda ucuz tatil yapabilirisiniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski