ağva balayı otelleri
Ağva Beyaz Ev Otel
İstanbul'un yanı başında Ağva'da Göksu deresinin kenarında yeşillikler içinde bir Otel Beyaz Ev.Otantik dekarasyonu,özel tasarım ile dizayn edilmiş meyve isimlerinden esinlenen Oda tarzı ile sizi sıcak ve samimi bir ortamda misafir etmek için çağırıyor Ağva beyaz Ev.
ağvada otel tavsiyesi
Ağva Beyaz Ev Göksu Nehri Manzaralı

Gerek personelin sıcakkanlı samimi davranışları,gerekse yemeklerinin lezzeti ile oldukça kaliteli ve romantik bir ortamda huzuru yaşamak için mutlaka Ağva Beyaz Ev Otel'e gitmelisiniz.Romantik bir Balayı ve İstanbul dan bir an olsun uzaklaşıp,nefes almak isteyenler için ideal bir mekan Beyaz Ev.

Ağva otel fiyatları
Suit Odalar

Evcil hayvan kabul eden işletmede personel gelen konuklarla her yönüyle ilgileniyor.Yeşillikler içinde muhteşem manzaralı odaları ve bahçesi ile mutlaka gidilmesi gereken bir Ev oteli,kesinlikle tavsiye ederim.

Sahibesi Rengin Hanım da bir blogger,2006 dan bu yana yayınlarını paylaştığı http://girls-on-blog.blogspot.com.tr/ mevcut,bu adresten kendisine ulaşarak daha detaylı bilgi alabilir yada Beyaz Ev resmi sitesinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.Umarım Ağva Beyaz Ev hakkında yazdıklarımız hoşuna gider.

Ağva Beyaz Ev Fiyatları:Ağva Beyaz Ev fiyatları her ne kadar biraz yüksek gibi görünse de aldığınız hizmete değer diye düşünüyorum.Odalarında jakuzi dahil her detay düşünülmüş olan Ağva Beyaz Ev, Ağva ya gidenlerin mutlaka kalıp,görmesi gereken bir mekan.

2015 YILI İÇİN UYGULAYACAĞIMIZ FİYATLAR AŞAĞIDA BELİRTİLMEKTEDİR. FİYATLARIMIZ İKİ KİŞİ İÇİN, GÜNLÜK, KDV, KAHVALTI VE AKŞAM YEMEĞİ DAHİL FİYATLARDIR. AYNI ODADA ÜÇÜNCÜ KİŞİ İÇİN EK ÜCRET TALEP EDİLMEKTEDİR VE ODA SEÇİMİNİZE GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR.

1 Mart-31 Ekim 2015
Gül, Hurma ve Safran oda 600 TL
İncir ve Nar oda 550 TL
Ceviz oda 400 TL

1 Kasım 2014- 28 Şubat 2015
Gül, Hurma ve Safran oda 500 TL
İncir ve Nar oda 450 TL
Ceviz oda 300 TL

Fiyatlarımız; Dini ve resmi tatil günleri ve özel günler için geçerli değildir.

Hafta sonu tek gece cumartesi satışımız yoktur, 2 gecelik satış yapılmaktadır.


Telefon: 0216 721 87 15

GSM: 0532 443 20 42

1 Yorumlar

  1. Ağva Beyaz Ev Otel konforu ve manzarası açısından tercih edilecek bir yer... Huzur verici dingin bir ortam...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski