dikili pansiyonları
Dikili Özge Pansiyon
Dikili özge Pansiyon da konaklamanın ayrıcalığını yaşayın.Dikili de konaklamak için kalacak yer arıyorsanız adresiniz Dikili Pansiyonları içerisinde farklı bir yere sahip olan Özge Pansiyon Olsun.Dikili de nerede kalınır sorarsanız sizlere Dikili Özge Pansiyonu gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz.

dikili kalacak yer
özge Pansiyon Mutfak


Dikili Özge Pansiyon mavi ile yeşilin buluşmasının coşkulu güzelliğinin yaşandığı cennet köşelerden birinde sizleri misafir ediyor. Konuklarının rahatı için tüm hizmetleri en iyi şekilde sunmayı hedefleyen tesisimiz, yaklaşık 40 km ye varan ve kesintisiz uzunluğa sahip eşsiz, benzersiz güzelliğe sahip Dikili sahili mavi bayraklı ince kumuyla berrak denizin kucaklaştığı mükemmel güzellikteki plajdan 100 metre uzaklıkta bulunan Dikili Özge Pansiyon sizleri rahat edeceğiniz ve dinlenmenin keyfini doyasıya yaşayacağınız konumu ve hizmetleriyle ağırlıyor. 

Çeşitli kapasitelerde konaklama olanağı sunan odaları konforu ve rahatlığı en iyi şekilde yaşayacağınız şekilde dekore edilmiştir. Tesisin her odasında sıkılmadan konaklama zevkini yaşamanızı sağlayacak kablosuz internet bağlantısı, muhteşem manzaralar eşliğinde hoşça vakit geçireceğiniz balkon ve sıcak günlerde serinlemenizi sağlayacak klima gibi özellikler mevcuttur. 
dikili pansiyon fiyatları
Dikili pansiyon Odalar

Odalar oldukça geniş olduklarından ferah bir ortam sağlamaktadır. Yemek yapmak isteyen konuklar için 2 aileye bir mutfak bulunmaktadır. Ege denizi kıyısında yer alan Dikili, Midilli adası karşısında bulunmakta olup mükemmel bir doğaya sahiptir. Dikili de nereler gezilir? Hangi güzelliklere kolayca ulaşabilirsiniz? Merak ediyorsanız tesisin konuğu olun hem konaklamaktan keyif alacağınız atmosferin zevkini çıkarın hem de Dikili'nin güzelliklerini keşfedin.

Dikili Pansiyon Fiyatları:Dikili Özge Pansiyon fiyatları gayet ekonomik sayılır.Dikili Pansiyonları arasında emsal pansiyon ve otellere nazaran fiyatlarımız uygundur.Sezon içerisinde yüksek doluluk oranı yaşandığından gelmeden önce mutlaka telefonla arayarak uygunluk ve fiyat bilgisi alınız.

ADRES:      Cumhuriyet Mahallesi 310 Sokak No:8
35980 DİKİLİ/İZMİR/TÜRKİYE

Telefon: +902326715866
Faks : +902326715866
GSM : +905057054915
GSM : +905323946180

web adresi : www.ozgepansiyon.org
elektronik posta: info@ozgepansiyon.org
ozge@ozgepansiyon.org

2 Yorumlar

  1. İzmir'e yolumuz düşerse aklımızda kalsın...Teşekkürler bilgiler için..

    YanıtlaSil
  2. Dikili memleketim cennet :) Baba ocağı orada olunca pansiyon ihtiyacımız olmuyor .Özge pansiyon da heryere ulaşımı kolay olduğu için kalınacak bir pansiyon ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski