Turgutreis Çağlar Apart Dış Görünüm
Çağlar Apart Turgutreis
TURGUTREİS ÇAĞLAR APART
Turgutreis beldesinin çarşı merkezinde yer alan Çağlar Plaj Apart 12 ay açık olup halk plajına sadece 40 metre uzaklıkta, barlar sokağının ise içinde yer almaktadır. Çarşı içinde olduğu için, alışveriş merkezlerine, süpermarketlere, restoranlara ve barlara kolayca ulaşabileceğiniz bir rahatlıktadır. 



Turgutreis Manzara


Turgutreis resimleri



ULAŞIM
Marina ve D-Marin Alışveriş Merkezi otelden sadece 500 metre uzaklıktadır. Barlar yürüme mesafesindedir. Bodrum şehir merkezi tesise 20 km uzaklıktadır. Çağlar Plaj Apart, talep üzerine ve ek ücret karşılığında, 55 km mesafedeki Milas-Bodrum Havaalanı'na servis sağlamaktadır. 

ODALAR
Çağlar Plaj Apart'ın tüm konaklama birimleri ev konforunda olup tamamında mini mutfak ve gereçleri, ocak, TV, buzdolabı, klima, internet  ve 24 saat sıcak su mevcuttur. Özel banyoda duş ve saç kurutma makinası vardır; Bazı birimler deniz manzaralıdır.
Odalar
oda görünüm
banyo
Oda
Yatak Odası
yatak odası görünüm

AKTİVİTELER
Tekne ile mavi tur, dalış eğitimi, jeep safari, at safari, deve turu, dağ bisiklet turları, günlük geziler, sörf, su sporları, aquapark, su kaydırakları, araç kiralama gibi hizmetler uygun fiyatlarla sağlanabilmektedir.


Çağlar Plaj Apart / Turgutreis
https://www.google.com.tr / Çağlar Plaj Apart

1 Yorumlar

  1. Yaz geliyor.Planlar yapılmaya başlanmıştır artık. TURGUTREİS ÇAĞLAR APART'ın aktiviteleri de çok dikkat çekici.. Tercihi cazip hale getiriyor..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski