Olimpos Butik Otel
Olympos Butik Otel 3500 metrekarelik alana kurulmuş ferah çevresiyle , portakal ve nar ağaçlarının ortasında sizleri bekleyen “hayal”in ismidir. Tüm yıl hayalini kurduğunuz tatil için Olympos’u seçmiş olmak doğru tercihlerin birincisi olup , Olympos Butik Otel‘i seçmiş olmak ise ikincisidir.


Olimpos Butik Otel Pansiyon

Olympos Butik Otel, Mitolojinin başlangıcı olarak bilinen Olympos Dağı’nın denize açılan vadisinde konumlanmış pansiyonlar içerisinde yüzme havuzu olan nadir pansiyonlardan birisidir.
Olimpos Pansiyon

Geniş bahçesindeki kamelyalar da nar ve portakal ağaçlarının kokusu eşliğinde huzuru bulacak , yılın tüm yorgunluğunu atacaksınız. Yine sizlere bahçemizde çadır kurabilme imkanı da sunuyoruz.
Olimpos Pansiyon Havuzbaşı

Olympos Butik Otel  profosyonel hizmeti amatör bir bakış açısı ile sizlere yansıtmaya çalışan bir işletmedir. Aile işletmesi olup , sıcak i samimi bir ortamda tatilinizi geçirmeniz için elimizden geleni yapmaktayız.

Geniş ve ferah odalarımızda 24 saat sıcak su , tv bulunmaktadır. 2014 sezonunda yenilediğimiz işletmemizin oda sayısı artmıştır. Yeni inşa ettirdiğimiz odalar Olimpos’un ağaç evleri konseptine uygun, aynı zamanda konforlu ve lüks yapıda odalardır. Normalde küçük,dar  klübe şeklinde inşa edilen Olimpos ağaç evleri yerine daha geniş, ferah, içinde Led Tv bulunan, banyosu yine oldukça geniş rahat odaları hizmetinize girmiştir.

Ağaç Evler Odalar

Ağaç evler odaları

Bizi tercih etmeniz için  hergün daha fazla çalışıyoruz…

Olimpos Pansiyon, Olympos'un yüzme havuzlu, lüks işletmelerinden birisidir. Hizmet kalitesi, odaları ve standart üstü tesisi ile sizlerin hizmetinde. Olimpos'un ayrıcaklı konaklama merkezi Olimpos Pansiyon...


* 24 Saat açık Havuz -Bar
* Geniş Bahçe - Çocuk Oyun Alanı
* Nar Ağaçları Gölgesinde Hamaklar
* Geniş , ferah kamelyalar
* Alakart Restaurant
* Mantı Evi 
ve daha fazlası...

Adres

Yazır Köyü Olimpos Mevkii Telefon: +90 (242) 892 13 68 Fax: +90 (242) 892 13 68 Gsm ( Süleyman ÇETİNER ): +90 (531) 769 34 77

OLİMPOS PANSİYONLARI

Post a Comment

Daha yeni Daha eski