Şirince Güllü Konakları
Şirince Güllü Konakları Otel'e adım atar atmaz farklı bir mekana geldiğinizi hissediyorsunuz.Zevkle dekore edilmiş odalarda aradığınız huzur ve dinginliği bulacaksınız.Banyolarda standart otel odası malzemelerinden çok daha fazlasını ve kalitelisini buluyorsunuz.





Güler yüzlü personeli otele geldiğiniz ilk andan itibaren size evinizin konforundan daha fazlasını vermek için canla başla çalışıyorlar.Hele Yemek salonu harika dekore edilmiş,Şöminenin karşısında şarabınızı yudumlarken,eşinizle tavla oynayarak günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

şomine
Yemek Salonu

Sıcak samimi bir ortamda dinlenebileceğiniz,iyi ki gitmişim, iyi ki konaklamak için Şirince Güllü Konaklarını seçmişim diyebileceğiniz bir mekan


2008’de açılan Güllü Konakları İzmir-Selçuk’un yıllardır bozulmadan kalabilmiş eski bir Rum Köyü olan Şirince’de. Aslına sadık kalınarak lüks konsept'te restore edilmiş olan Güllü Konak’da ocak ayı hariç her dönem konaklamak mümkün. 

Doğa manzaralı konağın 28 kişilik kapasitesi, 12 odası ve bir bağ evi var. Yöresel mutfağın örneklerini kapalı restoranda ya da bahçede deneyebilirsiniz. Ünlü misafirleri arasında Oprah Winfrey ve Jodie Foster bulunuyor.

Şirince nerede kalınır sorusu için en uygun cevap diye düşünüyor ve sizlere ısrarla tavsiye ediyorum.Yaşadığınız tatili unutamayacak ve tekrar tekrar gelmek isteyeceksiniz.

Adres: Şirince Köyü No: 44 Selçuk - İzmir / Türkiye
Tel: 0232 898 31 31 Fax: 0232 898 32 57

E-Posta: info@gullukonak.com
Web:http://www.gullukonak.com/tr-TR

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski