Sessiz sakin huzur dolu bir tatil için sizlere Avşa adası Ceyf Motel'i öneriyorum.Daima sıcak ve samimi güler yüzlü sahipleri sizleri evinizin rahatlığında ağırlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.




Avşa Adası Ceyf Motel'de size uygun olan oda seçeneklerinden birini mutlaka seçersiniz.Odalar sizlere tertemiz bir şekilde teslim edilirken ,sizlerden gelen ihtiyaç taleplerine de anında cevap veriliyor.Kısacası Keyf Motel de öncelik müşteri memnuniyeti...




Avşa Adası Keyf Motel temiz nezih odaları,uygun ekonomik fiyatları ile siz misafirlerini kahvaltı dahil konseptin'de ağırlamaktan onur duyar.Ayrıca restorant bölümünde isteğinize göre hazırlanmış soğuk meze balık ve ızgaralar ile soğuk sıcak içecek seçenekleri de mevcuttur.

İLETİŞİM VE REZERVASYON

Adres: Avşa Mahallesi, Duru Sk., 10940 Marmara/Balıkesir
Telefon: 0533 334 32 31


Avşa Adasında tatil yapmak için size en uygun bütçenizi aşmayacak ucuz pansiyon apart ve motel arıyorsanız doğru yerdesiniz. Avşa adasında bulunan tesislerden sizin için seçmiş olduğumuz pansiyon,apart ve motelleri incelemeden tatile çıkmayın.
Avşa adası ucuz pansiyonlar,avşa adası aile pansiyonu,avşa adası nerede kalınır.Avşa adası oda fiyatları,avşa adası ucuz moteller,avşa adası otel tavsiyesi,avşa adası yorumlar ve daha fazlası bir tık ötenizde..





Post a Comment

Daha yeni Daha eski