Bodrum Uyku Pansiyon
Bodrum Uyku Pansiyon
Bodrum Uyku Pansiyon
Turizmin ve eğlencenin yaşandığı, görkemli Kale ve Deniz manzaralı, daracık bir Bodrum sokağında yer alan Pansiyonumuz dan sevgilerle… Eğlenceli Bodrum akşamlarının eşliğinde, mükemmel TERAS manzarasıyla dost ve sevdiklerinizle rahat, huzur ve güven dolu ortamı ile dört mevsim hizmet veren Pansiyonumuz sizleri beklemektedir.,



Bodrum Uyku Pansiyon da 12 oda bulunmaktadır. Odalarımızda (TV KLİMA, ISITMA SİSTEMİ, DUŞ WC) ve İhtiyaç duyabileceğiniz gereksinimler mevcuttur. Pansiyonumuz (RESTAURANT, ROOF BAR, GÜNLÜK VE HAFTALIK TEKNE TURLARI, TÜRK HAMAMI, AQUA PARK, ARABA VE MOTORSİKLET KİRALAMA) gibi konularında hizmet vermektedir.

Pansiyonumuz Bodrum un Merkezinde, Barlar Sokağın da Denize 80 m. Plaja 250 m. uzaklıktadır. Pansiyonumuz dan yürüyerek Bodrum Kalesine ve Limana 10 dk. Otogar a ise 15 dk. da gidilir. Hava alanı na uzaklığı ise 35 km. olup vasıta ile 30 dk. sürmektedir. Ayrıca Pansiyonumuzda konaklayan müşterilerimize ücretsiz otogara ve Feribota araç servisimiz mevcuttur.


Pansiyonumuz siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bütün yıl (12 AY) açıktır.
HUZURLU, RAHAT VE MUTLU BİR TATİL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE… KİŞİ BAŞI 75,00 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
Bodrum uygun fiyata nerede kalınır,bodrumda ucuz pansiyon,bodrum pansiyon fiyatları,bodrum pansiyon tavsiyesi,bodrum aile pansiyonu,bodrum temiz pansiyon,bodrum merkezde yer alan Uyku Pansiyon denize barlar sokağına ve tüm eğlence mekanlarına yürüme mesafesindedir.

İLETİŞİM Kumbahçe mah. Tarla sk. NO: 50 48400 BODRUM / MUĞLA
TEL : 0252 316 33 35 CEP : 0536 563 72 74 / 0537 046 95 50





Bunlarda İlginizi Çekebilir....

Bodrum Eylül Pansiyon


Bodrum Rüya Pansiyon


Post a Comment

Daha yeni Daha eski