erdek ocaklar tatil ve konaklama
Erdek Ocaklar Vuran Apart pansiyon
Erdek Ocaklar son dönemde özellikle yerli tatilcilerin gözdesi olmuş durumda.Görülüyor ki kendi evinin rahatlığında kendin pişir kendin ye tarzında aile ortamı barındıran apart otel veya pansiyon tarzı işletmeler yerli tatilciler tarafından daha çok tercih ediliyor.



Bu tarz konaklama ve tatil seven yurdum insanları Erdek Ocaklara gitmeden önce internet üzerinden gidecekleri tesisin temizliğini rahatlığının yanı sıra ucuz ve uygun fiyatlı olmasını araştırmakta, daha önce den bu tesislere giden tatilcilerin tesis hakkındaki yorumlarını merak etmektedir.


Biz de yaptığımız araştırmalarda özellikle yerli tatilciler tarafından tercih edilen evinizin rahatlığında bir tatil imkanı sunan Erdek Ocaklar Vuran Pansiyonu sizlere tanıtmak ve tavsiye etmek istiyoruz.

Erdek Ocaklar Vuran Pansiyon Denize Sıfır konumu,Temiz odaları,sıcak su tv ve klima hizmetlerinin yanı sıra müşterilerine sunduğu kendi mutfağı sayesinde müşteriler yiyeceklerini dışarıdan getirip ev ortamında kendileri hazırlayıp yiyebilmektedir.Bunun yanı sıra Balkonda veya bahçe de Barbekü imkanı da sunmaktadır.


Siz de bu tarz bir tatili ucuz uygun fiyata geçirmek isterseniz yapmanız gereken Erdek Ocaklar Vuran Pansiyonu aramak.Sonuçta kişi başı değil oda fiyatı ödüyor olacaksınız.Bu da bütçenize bir hayli katkıda bulunur.

Erdek Ocaklar Vuran Apart Pansiyon 150 yatak kapasiteli, toplam sayısı 48 olan odalarımızda balkon, televizyon, buzdolabı, sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, eşya dolabı, komodin, masa, sandalye, banyo, tuvalet, mutfak ve mutfak eşyaları mevcut. 

Denize sıfır konumdaki Vuran Apart, plaja ek olarak ağaçlarla çevrili, ahşap oturma alanlarının olduğu geniş bir bahçeye sahip. 

Apart dairelerimizdeki donanımlı mutfaklarda dilediğiniz yemeği hazırlayabileceğiniz gibi çevredeki kafe ve restoranları da tercih edebilirsiniz. 



Vuran Apart Pansiyon Fiyatları; Erdek Ocaklar eda ki diğer tesislere nazaran daha uygun olup fiyatlar sezon içerisinde ve özel günlerde değiştiği için fiyat belirtemiyoruz.Fiyat bilgisi ve daha detaylı bilgi için telefonla iletişim kurabilir ya da web sitesini ziyaret ederek iletişim formu ile rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Adres : Cumhuriyet Mahallesi 18 Nolu Sokak, Ocaklar / ERDEK / BALIKESİR

Telefonlar : 0 (266) 847 57 38 / 0 (534) 214 58 83
Web:www.vuranapart.com

Şuna da göz atmak ister misiniz ? 👇👇👇👇👇

Erdek Ocaklar Varhan Apart Otel

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski