Mavi Camping Pansiyon
Antalya Manavgat Bölgesin de Kamp yeri ve çadır kurup tatilinizi geçirmek için yer arıyorsanız,sizlere Manavgat Kızılot Mevkiin de yer alan Mavi Cennet Camping Pansiyonu Tavsiye ederim.İster kamp çadırı kurup konaklayın ,isterseniz karavan ile gelip konaklayın ya da dilerseniz kamp bünyesinde yer alan pansiyonda konaklayın her durumda aradığınız kaliteli hizmet ve tatil için şartlar uygun.

Tam bir aile pansiyonu sahipleri güler yüzlü,Her ihtiyacınıza cevap vermeye çalışıyorlar.Pansiyonun ön tarafında bahçesi mevcut,Bahçe de kedi köpek, civciv gibi hayvanlar mevcut tamamen doğal bir ortam olarak düşünebilirsiniz.Kamp yeri olarak konumu mükemmel, Gece dalgaların sesinde uyuyup,sabah  o harika deniz manzarasına gözlerinizi açabilir,bol oksijenli deniz kokusunu ciğerlerinize çekebilirsiniz.



Mavi Cennet Camping Denize sıfır konumda Manzarası süper bir kamp yeri.Kamp alanında ortak mutfak ve Buzdolabı mevcut.Kendi çadırınız ile gelip kamp kurmak isterseniz ücret kişi başı 20 TL.çadırınız yoksa işletme sahipleri size çadır ayarlıyorlar tabi ücreti karşılığında ,ücret kişi başı 30 TL.Karavan ile konaklamak isteyenler için Elektrik ve temiz su var ayrıca Tuvalet ve duş'ta mevcut.



Pansiyon da konaklama için alternatif odalar var.pansiyon fiyatları 2 kişi sadece konaklama 120 TL civarı,dilerseniz ek ücretle kahvaltı da yapabilirsiniz.Mavi Camping Pansiyon fiyatları 2018 bağlayıcı değildir.En sağlıklı fiyat ve uygunluk bilgisini iletişim kurarak öğrenebilirsiniz. Facebook Sayfası mevcut dilerseniz oradan da iletişim kurabilirsiniz.

Mısırlar Mah.Kızılot Beldesi
07610 Manavgat, Antalya

Tel:0533 717 95 32

Post a Comment

Daha yeni Daha eski