Ege bölgesi bir çok özellikleri ile devamlı tatil için tercih edilen bir mekan olmuştur bundan dolayı tatil denilince Ege, Ege denilince, çeşme ve mavi tatil köyü akıllara gelir.
Tatil köyümüz adı gibi sizlere mavi denizin açılan kapısı olmuştur. Ege bölgesinin güzelliklerini en ekonomik ve en keyifli şekilde sunmak imkanı sağlamaktadır.
Tatil köyümüz deniz ile buluşturmasıyla kalmamış etrafının güzelliklerini sizlere sunma çabasına girmiş olup İzmir havalimanına 1 saatlik uzaklıkta kalmış, çeşme merkeze yalnızca 10 dk’lık mesafede kalmıştır.
Tatil köyümüzde Sizin mükemmel bir tatil geçirmeniz için düzenlenmiş 160 oda ve 450 yatak kapasiteli tesisimizde odalarımızda : TV, minibar, klima, telefon bulunmaktadır.
Türk ve dünya mutfaklarının seçkin örnekleriyle hazırlanmış Restaurantımız ve deneyimli mutfak personelimiz sizlere lezzetli anlar yaşatmak için emrinizdedir.
Animasyonlar, oyun salonu, çocuk havuzu, cafe, çocuk oyun parkı, dart imkanları tesisimiz bünyesinde eğlenceli bir vakit geçirmeniz için siz misafirlerimizin hizmetindedir.
Tatilin her dakikasını en güzel şekilde geçirmek isterseniz size tek adres MAVİ TATİL KÖYÜ yeter.
Mavi tatil köyü irtibat numaraları:
90 (232)712-67-05
Çeşme / İZMİR

Post a Comment

Daha yeni Daha eski