Şehir hayatının bizlere sağlamış olduğu modernlik ve teknolojiyi bir kaç günlüğüne de olsa terkedip, cumbalı geleneksel taş ev mimarisiyle, dar sokakları ve köy havasıyla Alaçatı’da geçirmek istemezmisiniz?


Türkiye’nin en güzel yarımadası olan Çeşme’de rüzgar nereden eserse essin, daima deniz havası getiren ve oksijen bolluğundan 4-5 saatten fazla uyumak istemeyeceğiniz dünyanın sayılı sörf merkezlerinden biri olan bu şirin yerde sizlere tatil keyfini yaşatmak istiyoruz.

Alaçatı’nın merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan otelimizde biri cumbalı olmak üzere 5 oda bulunmaktadır. Bütün odalarda klima ve banyo mevcuttur. Tipik bir taş evin bütün özelliklerini yansıtan otelimizin Alaçatı’nın genel mimarisi ile özdeşleşen tasarımı ve güler yüzlü personeliyle kendinizi otelde değil bir köy evindeymiş gibi hissedeceksiniz. Sizleri bu şirin köy evi havasıyla diğer konuklarla kaynaştırarak ev sahibiymiş gibi hissettirmeyi hedefliyoruz.

Güne harika bir sabah kahvaltısı ile başlayabilir, geniş bahçemizde dinlenebilir, hiçbir gürültüsü olmayan konumumuzla sakin bir tatil yapabilirsiniz. Akşamları yemyeşil bahçemizde şaraplarımızdan yudumlayarak sakinliğin tadını çıkarabilirsiniz.Güvenle ve hiçbir sıkıntı çekmeden günün her saati park edebileceğiniz geniş otoparkımız sizlerin hizmetinde olacaktır. Bizim Ev'imiz, sizin evinizdir.

İlgili aramalar:alaçatı otelleri,  izmir çeşme, çeşme alaçatı, çeşme alaçatı otelleri, çeşme butik otelleri, çeşme otel motel, çeşme otelleri, çeşmede konaklama


.Telefon: +90-(232)-7160618


2. Telefon: +90-(0)-0

Fax : +90-(232)-7160618

Gsm : +90-(532)-2150305

Adress :

İsmet Paşa Mah. 6001 Sokak No:5 Alaçatı - İzmir

E-Mail : info@alacatibizimev.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski