Çam ormanları ile çevrili cennet Marmaris' in en güzel koyu Turunç' ta tümü klimalı, balkonlu, müzik yayınlı, telefonlu rahat odaları, yüzme havuzu, restaurantı, havuz barı ile sizlere ve sevdikleriniz için güneş, deniz ve doğal güzellikle iç içe olağanüstü bir tatil atmosferi yarattık.








Tertemiz bir deniz, deniz manzaralı odalar, deniz kıyısında verdiğimiz olağanüstü zevkli açık büfe akşam yemekleri ve havuz başında eğlenceli sabah kahvaltıları, havuz barda koyulaşan sohbetler size unutulmaz bir tatil yaşatacaktır.






110 kişilik restaurantımızda, Türk ve ingiliz mutfağının zengin çeşitleri, deniz ürünleri ile bambu koltuklarda, yeşil ve mavinin bütünleştiği sıcak atmosferde, hafızanızdan silemeyeceğiniz zevkli bir ortam sizi bekliyor.
 
 
Turunç Koyu Marmaris'e 20 km, Dalaman Havaalanına 110 km uzaklıktadır. Marmaris'e otobüs ile gelen misafirlerimiz Turunç'a her yarım saatte bir kalkan dolmuş minibüs (40 dk),veya her yarım saatte bir kalkan dolmuş tekneler ile (45 dk.) rahatlıkla ulaşabilirler. Her an taksi bulmak da mümkün (35 dk.). Uçak ile gelen misafirlerimiz THY yolcu servisi ile Marmaris'e gelebilirler. (2 saat). Özel aracı ile gelen misafirlerimiz Marmaris'e girdikten sonra İçmeler istikametine yönelip, Turunç tabelasını takip etmeliler. Daha sonra bir dağ yolunu aşıp Turunç koyunun o eşsiz güzellikleriyle kucaklaşacaklardır. Turunç' a girer girmez otelimizin tabelasını sağ tarafta görebilirsiniz.
 
İLETİŞİM:
 
Telefon : +90 252 4767211


Telefon 2 : +90 252 4767212


Fax : +90 252 4767213


E-posta : kazimkavalayahoo.com


Web : http://www.kavalaotel.com/

1 Yorumlar

  1. otelin! işletmecileri kahvaltı da konukların yedikleri lokmaları sayıyorlar, sineklerin ve böceklerin eşliğinde bir şeyler yemeye çalıştık, sorsanız zengin çeşit açık büfe kahvaltımız var derler. küf kokulu odalarda böcekler dolaşıyor. külhanbeyi tavırlı insanların işlettiği son derece basit bu mekana nasıl rezervasyon yaptırdım kendime inanamıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski