İstanbul’un bakir tatil köşelerinden biri olan ve sakin bir yerde huzur içinde tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği doğal güzelliklerin cömertçe kendisini sergilemekte olduğu bir düş ülkesi Ağva ve sizleri bu ülkenin kapısından içeri davet eden bir tesistir. Ağva Deniz Apart Pansiyon sularında yüzmenin ve serinlemenin sossuz mutluluğunu hissettiren denize sadece birkaç adımlık mesafede sizleri bekliyor. Odalarının tümü iyi bir konaklama sağlamak için gerekli olabilecek tüm özellikleri içerisinde barındırmaktadır. Ayrıca tesisin bünyesinde sizlere dinlenirken keyif alacağınız ve çeşitli hizmetleriyle iyi bir tatil geçirmenize yardımcı olan kafeterya bulunmaktadır. 
Ağva Deniz Pansiyon apart

Tesisin konukları istedikleri takdirde kendileri için özel olarak ayrılmış olan bisikletleri kullanarak çevrede keyif alacakları turlar gerçekleştirme imkânına sahip olabilirler. Özellikle aileler için ideal bir konaklama ortamı sağlanmış olan tesiste yararlanabileceğiniz 13 oda bulunmaktadır. 
Deniz apart motel

Çevresi çam ormanlarıyla kaplı ve İstanbul’un Şile ilçesi sınırları içerisinde yer alan Ağva doğal dokusu bozulmamış nadir yerlerden bir tanesidir. Ağva plajları İstanbul’un temiz plajları arasında neredeyse tek kalmıştır. Ağva kumsalları yaz aylarında dolup taşar ve kış mevsiminde ise doğal güzelliklerin tadını çıkarmak isteyenlerce ziyaret edilir. Sizler de bu güzellikleri tesisin hizmetleriyle yaşayarak keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Ağva Deniz Apart Pansiyon Ağva merkezinde, denize sadece 1 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan, her odasında mutfak, lavabo, duş, tv, klima bulunan apart bir aile işletmesidir. Ayrıca işletilmekte olan bir adet de cafeye sahiptir.
İşletmemizde ayrıca dileyen misafirlerimiz için ayrılmış bisikletlerimiz bulunmaktadır.

Odalarımız

Odalarımızın tamamında mutfak, banyo, wc, televizyon, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinası standart olarak bulunmaktadır.
oda görünümü deniz apart pansiyon

Apartımızın 85 metrekare terası bulunmaktadır, özellikle aielelerin ihtiyaç duyacağı tüm detayların düşünüldüğü Deniz Apart’da konaklamak siz ve ailenize mutluluk verecek.

Ağva Deniz Apart bir aile işletmesidir, nezih bir ortamda hizmet veren Deniz Apart toplamda 13 oda ile hizmet vermektedir.

Pansiyonumuza ulaşım

Pansiyonumuz Ağva merkezinde bulunan Jandarma Karakolunun hemen karşısında bulunan sokakta bulunmaktadır. Sahil’e sadece 1 dakika yürüyüş mesafesindeyiz.

Ağva’ya Otobüs yolculuğu ile ulaşım

Ağvaya ulaşmakiçin eğer otobüs yolculuğunu seçerseniz, Şile Ağva otobüsleri ile Ağva’ya kadar ulaşmak mümkündür, Şile Ağva otobüsleri İstanbul Üsküdar’dan kalkmaktadır. Ayrıca Ümraniye, Çamlık ve diğer yol güzergahındaki duraklardan da yolcu kabulü gerçekleşmektedir.

Şile Ağva otobüsleri telefon numarası: (216) 334 11 24 – 391 13 47

Özel aracınızla Ağvaya ulaşım

Ağva Sahil yolu: Avrupa yakasından gelecekler için Ümraniye istikametini takip edip, Şile tabelalarını takip ederek Şile merkeze kadar ulaşırsınız, Şile ışıklara geldiğinizde Ağva sahil yolu için 2 km daha aynı yol üzerinden sapmadan Ağva’ ya kadar gelebilirsiniz.

Ağva Orman yolu: Şile’den sonra yol ikiye ayrılır eğer sol taraftan giderseniz sahil yolu, sağ taraftan giderseniz orman yolu ile Ağvaya kadar ulaşabilirsiniz.
Ağva – Ovacık – Teke yolu: Şile’ye geldiğinizde ışıkları geçin, 200 metre ileride sağa (etrafında iski borularının konulduğu) giren bir yol göreceksiniz, bu yolu takip ederek ovacık yolu üzerinden gelebilirsiniz.
Bize ulaşın

Adres: Kuzey caddesi Güney Sokak No:5 Ağva / Şile / İSTANBUL

Tel: 0216 721 73 55

Gsm: 0532 674 72 24

Email: info@denizapartpansiyon.com

web : www.denizapartpansiyon.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski