Ayvalık Mavi Pansiyon

Ayvalık Mavi Pansiyon, Ege' nin doyumsuz güzelliklerine sahip, yeşille mavinin kucaklaştığı, deniz kokusunun çam kokusuna karıştığı Ayvalık'ın seçkin ve sakin semti Çamlık' ta bulunmaktadır.

Ayvalık Mavi Pension 1950 li yılların başında yapılmış üç katlı bir ev. Zaman içinde mesken ve çocuk yuvası olarak kullanılmış. 2005 yılından beri de Mavi pansiyon olarak hizmet vermektedir.

Girişte sardunyalar karşılar sizi. Başınızı kaldırınca da hamakları görürsünüz. Eğer onları aşıp kapıya ulaşırsanız, tanışırız.

Göreceksiniz, bahçemiz gerçekten yeşil. Çamlar, zeytin ağaçları, dört asma, bir nar, bir ayva, bir elma ve karadut, armut, şeftali, kayısı ve erik Yeni dünya bile var.

Sonra çiçekler Güller ve sardunyaları zaten söylemiştik...ortancalar! Petunyalar! Adalya ve lavantalar!

Dalından bitki çayları: Adaçayı, kekik, biberiye, mercanköşk, karabaşotu..

Dalından sebzeler: Domates, biber, salatalık, patlıcan, kabak, nane, maydanoz, soğan Eh, daha ne olsun? Aa, bir de çilek!

Bahçeden sonra herhalde odaları tanımak istersiniz.

Ayvalık mavi Pansiyon Odalar

Alt katta Salkım Odası ve Zeytin Odası var. Salkım dört, Zeytin üç kişilik.

Bir kişilik İmbat, iki kişilik Bulut ve Yasemin, karşılarındaki üç kişilik Günbatımı ve Deniz odaları da orta katta


Gelelim en üst kata Önce teras! Eşsiz gün batımlarının kızıllığını çamların üzerinden gören terasa sürükleyecek ayaklarınız sizi çünkü Odaları sonra göreceksiniz. Üç kişilik Keyif ile ikişer kişilik İncir ve Poyraz ı yani. Her katımızda küçük bir kütüphanemiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Dilerseniz katkıda bulunabilirsiniz; ama lütfen kitaplarımızı alıp gitmeyin : )

Şimdi de denizi soracaksınız

Deniz çok yakında. Bahçeden, orta kattaki balkondan ve terastan görmüş olmalısınız zaten. Yirmi adım atıp caddeyi geçerseniz denize atlayabilirsiniz. 100 metre ileride ise bir plajımız var.

Ama biz denizle başka türlü ilişkilere girmeyi de seviyoruz. Yemek yerken, akşam çayı içerken ya da içkimizi yudumlarken, ışıltısıyla bize eşlik etmesine bayılıyoruz.

Siz de bize katılmak isterseniz, buyurun gelin. Hâlâ tereddüdünüz varsa, bir de ücrete dahil kahvaltımızda neler olduğuna bakıp yeniden düşünün.

Ayvalık zeytinyağı, ev yapımı reçeller ve zeytinler, tereyağı, yumurta, yöre peynirleri, kekikli çökelek, muhammara, salata, meyve ve hamur işleri Dilediğinizden dilediğiniz kadar alın, afiyetle yiyin.

Ayvalık mavi pansiyon fiyatları 2018 için 2 kişi 212 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet vermektedir.Pansiyon fiyatları bağlayıcı olmayıp bilgilendirme amaçlıdır.değişiklik gösterebilir.Detaylı fiyat bilgisi almak ve rezervasyon için lütfen telefonla iletişim kurunuz.

Hizmetlerimiz
Açık büfe kahvaltı;Günün her saatinde yemek, hafif içecekler;
Beş Çayı' na özel börek, çörek ve pasta;Arzu edilirse, önceden bildirilmek kaydıyla, taze mevsim balığı

Adres: Sefa Çamlık Mahallesi, 10400 Ayvalık/Balıkesir

Telefon: (0266) 312 48 88

Diğer Ayvalık Pansiyonları İçin Tık Tık..


Post a Comment

Daha yeni Daha eski