adrasan gemicihan pansiyon

Gemicihan pansiyon ve restaurant Dünya'nın ve Türkiye'nin en güzel koylarından olan adrasan da yer almaktadır. Burası denizin güzelliği kadar doğasıyla çam ormanlarıyla çınar ağaçlarıyla huzuruyla tatilin gizli bir cennetidir. Adrasan Antalyanın batısında yeşilin ve mavinin büyüsünün bozulmadığı huzurun ve doğanın başkentidir, burada sabah huzurla doğayla çam kokusuyla deniz kokusuyla kuş cıvıltısıyla uyanırsınız. 

Gemicihan pansiyon ve restaurantımız 14 odalı ve 45 yatak kapasiteli sahile sadece 70 metre uzaklıktadır. Tüm odalarımızda wc duş klima bulunmaktadır, odalarımız sade şık konforlu hijyene önem verilerek hazırlanmıştır. Odalarımız da ailenizle çocuklarınızla rahatlıkla kalabileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir.

Gemicihan pansiyon restaurant da yemek yemekte çok farklı bir ayrıcalıktır. Restaurantimiz dere üzerine kurulmuş çardaklar ve köşklerden oluşmaktadır. Yemeğinizi yerken dereyi ve  denizin muhteşem görüntüsünü de  izleyebilirsiniz. Dilerseniz ördekleri ve balıkları da besleyebilir ailenizle restaurantımızda huzurun, rahatlığın, doğanın keyfine varacak gerçek bir tatil geçireceksiniz,

Restaurantimiz da balık ızgara çeşitleri, sebze yemeği, çorba ve her türlü sıcak soğuk içecek bulabilirsiniz .

Burası pansiyondan çok evinizin rahatlığını denizin ve doğanın tadını çıkarıp yılın yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz saklı bir cennettir.
İsterseniz bu saklı cenneti tekne turlarıylada gezebilirsiniz, mesela sazak koyu, sulu ada, korsan koyu gibi Turkiye'nin hatta Dunya'nin en güzel koylarında  yüzebilir doğanin tüm güzelliklerine şahit olabilirsiniz.
Gemicihan pansiyona yakin olan Olimpos, Çiralı yanartaş phaselis tahtali kekova demre ye de günübirlik gezi yapabilirsiniz.

Adres: Adrasan Mah. Kumluca ANTALYA

Telefon: 02428831307

Mobil: 0543 782 0339

Mobil :05380823358

E-Mail: bilgi@gemicihanpansiyon.com
web:http://gemicihanpansiyon.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski