Amasra nerede kalınır ya da amasra da otel pansiyon apart tavsiyesi isterseniz sizlere otel konforunda hizmet veren Amasra Emin Apart'ı tavsiye ederim. Amasra da pansiyon Apart otel Fiyatları yönünden gayet ekonomik olmasının yanı sıra hizmet kalitesi üst seviyededir.

Fatih Sultan Mehmed Han'ın dünyanın gözü diye nitelendirdiği Amasra'da gün erken başlar. Tarifsiz güzellikte doğası ve asırlara sığmayan tarihiyle Amasra'da gezilip görülecek çok yer var.

Amasra'nın eşsiz doğasında kendini evinde hissetmek isteyenler için özel bir yer olan Emin Apart Pansiyona, Amasra limanının hemen yanında yer alan konumuyla oldukça kolay ulaşılıyor.

Tüm odalarında deniz manzarası olan pansiyonda, lüks suit odalar, rahat standart odalar, tam donanımlı mutfağa sahip apart daireler bulunmaktadır.  Misafirler için ayrıca tüm odalarda ücretsiz wi-fi internet ve 24 saat oda servisi hizmeti bulunmaktadır.



Delüx Odalar
Zevkli bir dokunuşla dizayn edilen delüx odalar en fazla üç kişilik olup, odada klima, mini bar, Lcd Tv, telefon, 24 saat sıcak su, kahve makinesi ve saç kurutma makinesi standart olarak sunulmakta.



Standart Odalar
Standart odalarda, klima, mini bar, uydu yayınlı Lcd Tv, telefon, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi standart olarak bulunmaktadır. Standart odalar ilave yatak ile en fazla üç kişilik olarak kullanılabilir.



Apart Odalar
Apart odalarda, klima, mini bar, uydu yayınlı Lcd Tv, telefon, ütü, 24 saat sıcak su, deniz manzarası, kahve makinesi, saç kurutma makinesi bulunduğu gibi ek olarak tam teşekküllü mutfak ve balkon da mevcuttur. Booking.com değerlendirme puanı 8.9 olan bu güzel işletmeyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

İletişim Bilgileri;
Kum Mah. Çekiciler Cad. No:52 74300 Amasra / Bartın
Tel : +90 (378) 315 16 76
Tel : +90 (534) 862 22 22
Fax : +90 (378) 315 10 09




Post a Comment

Daha yeni Daha eski