Şehrin kalabalığından sıkıldığınızda sevdiklerinizle beraber doğa içerisinde bir tatil ve konaklama imkanı sunan Büyükannenin çiftliği sizleri bekliyor.İstanbula yakınlığı ve kolay ulaşım imkanları ile farklı bir tatil fırsatı sunuyor.




Evler dağ ve çiftlik manzarasına hakim şekilde yapılandırılmıştır. Eski Türk mimarisine uygun olarak 2 oda 1 sofadan ibaret olup masif mobilyalarla dekore edilmiştir. Rahatınız için düzenlenmiş tam donanımlı bir mutfak ve banyonun dışında her evde ateş tuğlası ile örülmüş bir adet şömine bulunmaktadır. Ayrıca evlerin havuza bakan geniş verandalarında özel BBQ ları da mevcuttur.






Misafirlerimize konforlu bir yaşam temin etmek için kesintisiz elektrik, su ve gaz, yüzlerce kanallı uydu TV ve radyo, telefon, 24 saat özel güvenlik, geniş bir oto parkımız mevcuttur. Çiftlik arazisinde çocuk parkı ve oyun alanlarının dışında masa tenisi, basketbol gibi uğraşların yanında fitness aletlerini kullanma imkanı da bulunmaktadır. Diğer bölümlerde göletler, büyük
ve küçük baş hayvanlar için ahırlar, kümes hayvanları, kedi ve köpekler için özel hayvan evleri, veteriner odası, sebze seraları, meyve ağaçları (elma, ayva, vişne, erik vs.) mantar üretim tesisleri ve yaklaşık 40 dönüm ekili alan mevcuttur.




Önceden rezervasyon yapılması şartıyla hafta içinde ve hafta sonlarında özel davetlere veya köy kahvaltısına yada brunch'a gelmek mümkündür. Ayrıca hafta içerisinde bir veya daha fazla gün konaklama yapmak mümkündür. Gruplara özel fiyat uygulanmaktadır. Haftasonu ve hafta içerisinde kısa süreli konaklamalarımızda fiyatlarımız oda-kahvaltı olarak belirlenmiştir. Uzun süreli konaklamalarımızda, firmaların konuklarına ve çiftlik hayatını yaşamak isteyenlere özel fiyatlar uygulanmaktadır. Kahvaltı dışında önceden bildirilmesi halinde gruplara fiks akşam yemekleri de verilebilmektedir. Çiftlik hayatının özelliği ve evlerin tam donanımlı mutfakları olması konukların özgür davranmalarına olanak vermektedir.




ULAŞIM
Büyükannenin Çiftliği İzmit ili, Kullar Beldesi’nde bulunmaktadır. İstanbul’a 100 km. İzmit şehir merkezine 5 km. mesafede olup büyük alışveriş merkezleri ve hipermarketlere sadece 5 dakika uzaklıktadır. Konumu itibariyle çiftliğimiz tatil beldelerine (Kandıra, Kefken, Kerpe, Akçakoca, Abant, Göynük, Kartalkaya gibi) çevreyolu bağlantılarıyla en fazla 2-2.5 saatlik mesafededir ve rahatlıkla günübirlik turlar düzenlemeye olanak vermektedir.Sapanca, Maşukiye, Kırkpınar, Kartepe, Aytepe gibi yayla gezileri veya doğa yürüyüşlerinden hoşlananlar için bu güzelliklere ulaşmak ise yalnızca yarım saatinizi alır. İstanbul veya Ankara istikametinden gelenler için E-6 Karayolu İzmit batı çıkışı kullanılırsa 10 dakika içinde çiftlik kapısına varmak mümkündür.




AYRINTILI BİLGİ VE REZARVASYON İÇİN TIKLAYINIZ...

Post a Comment

Daha yeni Daha eski