Çeşme, Dalyanköy Yolu üzerinde Sakızlı Koy ve Ege Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip, otantik yapısı, tertemiz odaları, salonu ve bahçesi olan İstanbul’lu Ağaoğlu Ailesi’nin işlettiği Afrodit Motel’de konaklama huzurlu ve ekonomik…

Motelimizdeki, tercihinize göre dört, üç ve iki kişilik, 7 odamızda; 24 saat sıcak su, klima, buzdolabı, duş, w.c, fön makinası mevcut olup her türlü hijyenik şartlar sağlanmış pırıl pırıl, sizler için sımsıcak bir ortam yaratılmıştır.


Motelimizin bütün odaları deniz manzaralıdır. Ayrıca bahçemizde ve salonumuzda Ege Denizi’nin muhteşem manzarasını ve Inousses Adasını seyrederek sabah kahvaltınızı ve akşam yemeğinizi alabilirsiniz. Ayrıca motelimizde kablosuz internet ağı mevcut olup, diz üstü bilgisayarınızı getirmeyi unutmayınız.

Motelimize; Dalyanköy’de bulunan Caliente Beach Club, Kocakarı Plajı, Dalyanköy Plajı, Aya Yorgi Beach Club ve plajları yürüyerek 10 dakika mesafededir.

Güzel anılarla ayrılmak ve huzurlu bir tatil geçirmek için sizleri bekliyoruz.
Motelimizde, eğitim-öğretim döneminde Anadolu Lisesi ve Anadolu Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine oda, yatak kiralanır. Servis hizmetimiz mevcuttur.


Adres: Dalyan Mahallesi 4000 Sk. No.4 
Çeşme İzmir


Tel: +90 232 724 76 69
Gsm: 0 505 824 55 49
Gsm: 0 536 257 17 41


info@cesmeafroditmotel.com

afrodit motel, çeşme otel motel, çeşmede konaklama, çeşmede tatil

Post a Comment

Daha yeni Daha eski