kalkan pansiyonları
demre kalkan gül pansiyon
Kalkan Pansiyon Fiyatları
Antalya ili Kaş ilçesi Kalkan beldesinde hizmet veren Gül pansiyon fiyatları gayet uygun, Kalkan nerede kalınır,otel de mi,pansiyon da mı,yoksa pansiyon da mı? hiç düşünmeden gül pansiyona gelin.gül pansiyon sahipleri nezih insanlar,odalar ,çarşaflar temiz ve hijyenik.Gül pansiyon terasında meşhur köy kahvaltısını yaparken masmavi denizi izleyip kendinizden geçeceksiniz.

Kalkan Gül Pansiyon Terasımız dan denizi her an seyredebilir yada güneşin doğuşunu ve batışını takip edebilirsiniz. Gül pansiyon odaları kişilere özel inanılmaz fiyatlardadır. Leziz ev yemekleri opsiyonel olarak sunulmaktadır. Bölgemizde ilk ve tek kablolu kablosuz internet erişimi pansiyonumuzda ücretsiz sağlanmaktadır. Gül pansiyon ÇELİK ailesi tarafından çalıştırılmaktadır. Gerçek hayattaki arkadaşlarınızdan ayırt edemeyeceğiniz dostluklarını sizde fark edeceksiniz. Gelin ve bu küçük pansiyonumuzda ki rahatlığın keyfini sürün. Pişman olmayacaksınız.


Türkiye de nerede tatilimi geçirebilirim diye düşünüyorsanız? Gül Pansiyon Kalkan Türkiye de ki en şirin ve en iyi pansiyonlardan biridir. Bütün odalarda banyo ve balkon bulunmaktadır. Ayrıca deniz manzaralı teras tek/çift üç/dört kişilik odalarımız bulunmaktadır. Dilerseniz oda kahvaltı dilerseniz sadece oda seçeneklerini tercih edebilirsiniz.


Aynı zamanda birçok yerli ve yabancı turistin ilgi odağı olan Likya yolu üzerinde yer alan pansiyonumuz yine tarihi Likya kentlerine yakınlığı sayesinde tarih tutkunları tarafından ilgi odağı olmaktadır. Kaputaş plajı, Demre, Patara, Pınara, Tlos, Tlos, Kaş ve Fethiye bölgeleri pansiyonumuz dan kolay erişim mesafesinde yer alır.


İLETİŞİM

Tel: +90 242 844 3099
Fax : +90 242 844 2949
REZERVASYON
E-mail: kalkangulpansiyon@hotmail.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski