Mersin - Antalya (E24) karayolu üzerinde 102. Kilometrede bulunan, sıfır deniz Motel - Lokanta ve Plajımız, güleryüzlü ve çalışkan personelimiz ile aile ortamında zengin mutfağı, geniş - rahat - balkonlu, hepsi deniz manzaralı - klimalı - banyo - tuvaletli - minibarlı - telefonlu odaları ile kendinizi evinizde gibi hissettirecektir.

Motelimiz 61 adet çift kişilik ve 4 süit oda ile siz seçkin ailelere, bu tabiat harikası BOĞSAK Koyunda, yeşille - mavinin buluştuğu 330 Metrelik şahane ve temiz kum plajı ile 42 seneden beri zevkle hizmet etmektedir.





E-Posta: info@intermot.com.tr
Posta Adresi: İntermot Boğsak Motel, Taşucu



Boğsak Mevkii Mersin Turkey
Motel Telefon: +90 324 7436161 - 2 - 3 - 4
Motel Fax: +90 324 7436004


18 Yorumlar

  1. fiyatlarınız çok pahalı,5 yıldızlımı??

    YanıtlaSil
  2. motelinizde konaklamak için uzun bir yol gelmeyi göze almıştım ama bu fiyatlarla mümkün değil. daha kısa mesafede, daha iyi otellerde, daha ucuza kalınabiliyor.

    YanıtlaSil
  3. Bu motelin hemen yanında karavan ve çadır kampı var. Biz 20 yıldır orada karavanımızla tatil yapıyoruz. Be bu fiyatlarla yapacağınız tatil karavandakinden daha kötü ve zevksiz olacaktır çünkü bu otelin sahili bile yok. Bizim kampımızdan çaldıkları sahil ile idare etmekteler. Hemen ilerimizde pansiyonlar da var iki adet onları da tercih edebilirsiniz. Bu motelde kalacağınıza önerim, gelip çadır kurmanızdır ya da pansiyonda konaklamanızdır. Bu motele vereceğiniz 4 günlük tatil fiyatına, karavanınızın kirasını verip çok rahat konaklama yapabilirsiniz. Tatil dediğiniz zaten doğa ile iç içe olmadan olmaz.. Doğadan kaçmayınız, merak etmeyin, küçücük böcekler sizi yemez =] ..

    YanıtlaSil
  4. BALAYI İÇİN GELMEYİ DÜŞÜNÜYORDUK AMA HEM YORUMLAR HEM FİYATLAR BİZİ BİRAZ KORKUTTU...

    YanıtlaSil
  5. bu ne ya 5 yıldızlı otel fiyatından da pahalı nerdeyse...
    müşteriyi nasıl çekmyi planlıyorsubnuz...

    YanıtlaSil
  6. süper bir yer sahili ve denizi fakat odalar o paraya çok çok kötü bakımsız sadece denizi güzel okadar o para bencede çok fazla abartıyolar antalyaya giderim daha iyi

    YanıtlaSil
  7. burada yazılanlar malesef gercegi yansitmamakta. 300 metre kendi sahili bulunan mavi bayrakli bir tesisin sahili olmadigi soylenmis ve fiyatlar da bilincli veya bilincsiz olarak degistirilmis. 2. foto da zaten sahili de goruluyor. gercek bilgi icin once http://www.intermot.com.tr yi ziyaret etmenizi oneririm.
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  8. 7 yıldır haftasonlarını geçirmek için ailecek kalıyoruz. Denizi ve kumsalı çok güzeldir. Denizi Mersinin denizi gibi değil, rengi, berraklığı harika. Birde sağınızda solunuzda carettelar yüzer, bu da başka bir güzelliktir. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  9. Alanya,antalya,manavgat'taki otel fiyatları bile sizden çok daha uygun,hizmetlerde çabası. Otelenizi tercih eden var mı ?

    YanıtlaSil
  10. Ben yaklaşık 20 yıl önce bu tesiste kalmıştım.Deniz mükemmel ötesi güzel,ne antalya ne mersin ne çeşme,ne bodrum.İnce kum , dalgasız göl gibi bir deniz ve cok berrak.Carettalar yanı başınızda.Ancak akşamları sivrisinek baya vardı,arka tarafında bataklık vardı hala varmı kuruttularmı bilmiyorum,etrafta yemek yiyecek bi yer yok bilginiz olsun.Odalarda cok bakımlı değil di.Ama hepsi deniz manzaralıydı.

    YanıtlaSil
  11. bogsaki biliyorum cok severim ve diger arkadaslarin dedigi gibi akdenizin en temiz en bakir ve an guzel sahilleirnden denizinden biridir,ama listedeki fiyatlar alanyanin iki kati fazla bence o fiyata degmez..benim gorusum bu.
    iyi gunler

    YanıtlaSil
  12. tesis güzel aslında sakin ve sessiz bir ortam en azından benim hoşuma gitmişti ta ki resepsiyona uğrayana kadar.. korkunç fahiş fiyatlar söz konusuydu tam pansiyon fiyatı mersin hiltonla nerdeyse kafa kafayaydı çok şaşırmıştım..

    YanıtlaSil
  13. deniz güzel ancak çok pahalı

    YanıtlaSil
  14. 2015 Yılı Yüksek Sezon Fiyatları

    (15 Haziran - 15 Eylül 2015)
    AÇIKLAMA 1 Kişi 2 Kişi 3 Kişi
    Yarım Pansiyon 255,00 TL 410.00 TL 545,00 TL
    Tam Pansiyon 315,00 TL 530.00 TL 725,00 TL

    otelin internet sitesindeki fiyatı.kardeşim hayırdır 1980 model oda donanımına sahip 2* statüsünde ancak olabilecek bir otele bu kadar fiyat çekilir mi?fiyatlar çok yüksek.ya otelin işleri çok iyi işine gelen gelsin muamelesi,ya da işten anlamayan bir yönetimin saçma sapan fiyat politikası.antalya da 5* ultra lüx oteller herşey dahil bu otelden daha ucuz.ben kesinlikle tercih etmem.bu donanımı bu fiyatlara da önermem.çok açık ve net.

    YanıtlaSil
  15. personel yiyecekler herşey rezil sakın gitmeyin..

    YanıtlaSil
  16. 2016 temmuz ayında konaklama için kısa bir özet.
    otel midir motel midir ne olduğu belirsiz 3. sınıf vatandaş muamelesi görmek isteyenin gidebileceği hayatımda gördüğüm en pis motel. kızkalesi pansiyonları bile daha temiz. otel bakımsız 60 sene olmuş allahın bir kulu bir çivi çakmamış. Temizlik sıfır tuvalati temizlemeden bize odayı verdiler. oda da bir tane 3 lü koltuk vardı köpek bile yatmaz. Klima var oda da ama sanki makine çalışıyor gürültüsünden yatamadık. yerler paspas çekilmemiş gıcır gıcır kum. 6 tane temizlik personeli var bunların 2 si stajer ve tecrübesiz. otelde çocuk için hiçbir alan yok küçük çocuklu aileler için sıkıntı. güzel olan tek tarafı denizinin boy olması kumsalı kum olması. tüm vaktinizi denizde geçirebilmeyi sevenler için ideal. onun dışında hiçbirşey yok. soda 4 tl bira 20 tl. Yemekleri güzel. Restauranta bakan uzun boylu yapılı genç arkadaş çok ilgili. geceleri sinek var bahçede. Fiyat kısmına gelince 2016 sezon fiyatı 2 kişi sabah akşam yemeği 470 tl. Bu otele değer mi. Denizi evet güzel ama bu deniz bir çok yerde var. Gidecek arkadaşlara tavsiyem fiyat pahalı hizmet sıfır. Deniz güzel. Oda berbat. Yemek güzel.
    Kendinize değer veren yere gidin mutlu olun. Paramın karşılığını alamadım.
    İyi tatiller...

    YanıtlaSil
  17. Çok pahalı bu na karşın hizmet beklentisine karşılık neredeyse sıfır. Verdiğiniz paranın karşılığını alamıyacağınız bir mekan. Şunu da söylemeliyim deniz çok güzel yalnız o da Allah vergisi

    YanıtlaSil
  18. Çok pahalı bu na karşın hizmet beklentisine karşılık neredeyse sıfır. Verdiğiniz paranın karşılığını alamıyacağınız bir mekan. Şunu da söylemeliyim deniz çok güzel yalnız o da Allah vergisi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski