Cennetten sakin bir köşe olan İnkumu Bartın şehir merkezine 14 km. uzaklıktadır.
Plajın kuzeyi Karadeniz, güneyi ise orman denizi ile çevrilidir. İnkumu ormanı bitki çeşitliliği açısından oldukça zengindir. Dolayısıyla yeşilin tonları ormana muazzam bir derinlik verir.
Gün batımında, turkuaz ve yeşil renkler üzerine düşen altın sarısı güneş ışınları, seyredenlere büyülü bir ortam sunar.
Dağın zirvesinde küçük boyutta bir krater gölü vardır. Ayrıca plaja giriş noktasında hortumuyla birlikte fil ve plajın doğu kısmında geminin güvertesine benzeyen ada görüntüleri, birer doğal oluşumdur. Üçüncü konutların da yer aldığı İnkumu’nda otel, pansiyon ve resmi kurumlara ait dinlenme tesisleri bulunmamaktadır.
Belediye belgeli otel ve pansiyonların yatak kapasitesi 350 civarında olup, bu miktar ev pansiyonlarının göreceli olarak katılımı ile artmaktadır.
Sezon boyunca, restaurant, cafe, disko ve barlar, yeme içme ve eğlencesiyle turizme renk katmaktadır.


Bungalowlarımız apart şeklinde olup 2 oda bir salon ve banyo tuvaletten oluşmaktadır. Her bungalow 4 kişiliktir. Amerikan mutfak sistemiyle dizayn edilmiş salonlarımızda kullanabileceğiniz bir buzdolabı ve gaz ocağı bulunmaktadır. Aynı zamanda oturma gruplu salonlarımızda hoş sohbetler yaparken TV keyfini de yaşağayabilir, WIRELESS (kablusuz internet) sayesinde modern dünyadan haberdar olacaksınız.
Mavi ile yeşilin bütünleştiği yerde sizlere temiz ve konforlu apartlarımızda huzurlu ve rahat bir tatil vaad ediyoruz.


İLETİŞİM

Lebiderya İskele Cad. Eski Orman Kampı
İnkumu / BARTIN / TÜRKİYE + 90 378 238 66 06

web:http://lebideryainkumu.com/

13 Yorumlar

  1. amasraya gitmeyi çok istemiştik fakat aşağıda nedenini açıkladığımız üzücü bir olaydan sonra amasrayı tekrar uzun uzun düşünmem gerekecek.
    23 nisan için yaptığımız tatil planından bir aksilik nedeni ile vaz geçmiş bulunduk ve 19.04.2010 tarihinde Amasra İnkumu Lebiderya Apart otelde yaptırdığımız rezervasyonu bir gün sonra iptal ettirmek için oteli aradığımızda rezervasyon için alınan kaporanın eğer oda satılırsa iade edileceğini oda satılmaz ise yanacağı söylendi. Bunun üzerine aramızda satış sözleşmesi bulunmayıp -ki böyle bir talepte bulunulduğunda bizim çalışma tarzımız bu denildi- veya bu gibi bir bilgilendirme metni içeren bir evrak dahi imzalamayan biz, resmen tanımadığımız bir otel personeli ile güven üzerinden pazarlık yapmaya başladık. Yani odanın satılıp satılmayacağı muğlak olan veya satılsa bile satıldığından haberimizin olmayacağı saçma sapan bir hizmet anlayışının olmayacağını söylediğimde "bizim çalışma anlayışımız budur işine gelirse" tarzında tatmin etmek orada dursun daha çok saldırgan bir ifade de bulunuldu. Sonrasında haklarımı savunacağımı söylediğimde "paranı ödemeyeceğim lan git kime şikayet edersen et" gibi tüketici haklarımı gasp eden bir meydan okuma ile karşı karşıya kaldım ki sonra telefon suratıma kapatıldı. Bu durumda şikayetimi buradan da duyurmaya karar verdim. Yapıcı olmayan tartışmaların ardından konuşma içeriğinde bulunan hakaretler önplana çıktığından para ikinci planda kalmakta. Bu gibi durumla kimsenin karşı karşıya kalmaması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. KONUM OLARAK MUKEMMEL Bİ YER
    AMA İŞLETME OLARAK İĞRENC PASAKLİ İLGİSİZ VE SAYGİSİZLAR.
    GİDİP DE PARANİZLA REZİL OLMAYİN!

    YanıtlaSil
  3. GİDİCEKTIK KARARLAŞTIRDIK. VE BU YORUMLARDAN SONRA ASLA UĞRAMAM....

    YanıtlaSil
  4. walla burayı geçiyoruz o zaman

    YanıtlaSil
  5. bende vazgeçtim.

    YanıtlaSil
  6. BEĞENMİTİM AMA YORUMLARDAN SONRA BEN DE VAZGEÇTİM

    YanıtlaSil
  7. Tatil planlarım bu yorumlardan sonra suya düşecek gibi cennet gibi yurdumuzu nasıl işletme sahipleri rezil ediyor yazık yazık al parasını enayinin mantığı olduğu sürece allah yardımcımız olsun

    YanıtlaSil
  8. görmeden yorum yapmıyalım belki düzelmistir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaş senin ki hayaller paris gerçekler türkiye olmuş çook iyi niyetlisin yaaa durduk yere düzelir mi

      Sil
  9. yalnız amasra ile inkum farklı yerler dikkatinizi çekerim.Arkadaş amasradan bahsediyor.İncelemiş olduğunuz sayfa inkum lebi derya :)

    YanıtlaSil
  10. Güncel tel no bulamıyorum, yardımı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef sitemize kayıtlı olan telefon bu. Yardımcı olmadigim için üzgünüm.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski