manavgat çolaklı apart pansiyon
side Çolaklı Korkmaz Apart Pansiyon
Side Çolaklı beldesi özellikle çevresinde yer alan kamu kampları ve düzgün kumsalı ve denizi ile meşhur.Çevresinde Yer alan Side Jandarma Özel Eğitim merkezi ve SSK mensupları ve emeklilerinin yararlandığı kamplar mevcut.Kamu personeli veya emeklisi iseniz günübirlik bu kamplardan yararlanabilir,akşamları da pansiyonumuzda konaklayabilirsiniz.



Manavgat in Çolaklı Beldesi'nin eşsiz güzellikleri içerisinde, doğa, deniz, güneş, temiz ve düzenli bir hizmet, sıcak bir dost eli. Yani sanki evinizde tatil yapar gibi. Tek fark Akdeniz ile iç içe sıcak bir ortam yine de eviniz gibi huzur dolu . Eğer bunlar tam benim aradığım tatil diyorsanız; daha ne duruyorsunuz. Bize bir telefon edin, hazırlayın valizinizi, ve yola koyulun. Sizi bekliyoruz. Memnuniyetinizi şimdiden arkadaşlarınıza anlatmaya başlayın.

Sizde Side Çolaklı da kiralık apart pansiyon arıyorsanız,uygun ucuz fiyatları ile korkmaz pansiyonu tercih edebilirsiniz.




SİDE ÇOLAKLI KORKMAZ PANSİYON 2018 FİYATLARI
FİYAT:KLİMALI ODA (IKI VEYA UC KISILIK YATAK) : 120 TL 




DETAYLI FİYAT VE REZERVASYON İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ..


Tilkiler Caddesi No:22 Colakli Manavgat Antalya 07604 TURKIYE



WEB: www.korkmazpansiyon.com/
TELEFON: (0- 242) 763 66 29
FAX : (0-242) 763 70 47
GSM : (0-533) 541 37 15
                                                     BUNU DA İNCELE👇👇👇👇👇👇
SİDE ÇOLAKLI OĞUZ APART

6 Yorumlar

  1. Sahipleri saygideger guvenilir insanlar, odalar temiz, kamelya ve mutfak kullanisli daima esintili, yesil dogal bir ortam, plaja yakin, Cengiz amca asik yuzlu emekli asker, ama bu sizi urkutmesin cunki muserref teyze (esi) cok guleryuzlu sevgi dolu bir insan, cok iyi gozlemcidir guzel noktalara temas eder, bu yaz Hakan yoktu (ogullari) onunla sohbet baska guzeldi, neyse tereddut etmeden ailenizle gidebileceginiz bi pansiyon, umarim yardimci olmusumdur, iyi tatiller
    Altan T.

    YanıtlaSil
  2. Korkmaz pansiyon ailece tercih edilecek temiz bir yer ben ailece sanırım 4-5 yıl gittim misafirleri oldum Cengiz abilerin,gerçekten kendi evinizdeki gibi rahat edebileceğiniz ve alıştığınız disiplinde bir yer ordu evi gibi çok hoşumuza gidiyor bizim temiz tertipli düzenli,köprülü kanyona ilk defa Cengiz abi götürmüstü bizi kendi arabasıyla rafting in ne olduğunu O nun sayesinde yaşadık.Teşekkürler Korkmaz Pansiyon.Bülent TEKİN J.İkm.Kd.Bçvş.

    YanıtlaSil
  3. MÜŞERREF ABLANIN EVİ, ÇOK ÜZGÜN VE YORGUN BAŞLADIĞIM TATİLİMDE,İR AİLE İŞLETMESİ OLAN KORKMAZ PANSİYONDAN MUTLU AYRILDIM, BURADA BİR TILSIM VAR, DOĞA VAR, SOHBET VAR, ESPRİ YAPMAYA ÇALIŞAN CENGİZ AMCAMIZ VAR:)), DAİMA GÜLER YÜZLE BİZLERE SEVGİSİNİ İFADE EDEN BİZE ABLALIK YAPAN MÜŞERREF ABLAMIZ VAR, HAKANCIĞIMI PAS GEÇMİYORUM HASTALANDIĞIM GECE BENİ SABAHA KADAR BELKİ ON KERE KONTROLE GELDİ O YORGUN HALİYLE, HAKAN DEMİŞKEN BİRDAHAKİNE HAMAKLARIN İPLERİNİ SIKI BAĞLA YOKSA BENİ ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNİCEM BİRDE AYÇA İÇİN SALINCAK SÖZÜNÜ UNUTMA, BEN ORADA TERAPİ OLDUM, DARISI HENÜZ GİDEMEYENLERE, SAĞLICAKLA... FİLİZ EVCİ (KOCAELİ)

    YanıtlaSil
  4. 2010 yazında gitmiştik bizde, ailece kalınabilecek temiz, mütevazi bir pansiyon, doğayı sakinliği güleryüzü arayanlar buraya gisebilir, denize yürüme mesafesinde, bahçede açık büyük esintili bir oturma bölümü var, mutfak var, çocukların koşturabileceği çimler var, hele gece mangal keyfine diyecek yok mangalı cengiz amca temin ediyor:) son bir not sideye gidipte rafting yapmadan dönenler tatil yaptık demesin, çocuklarınızla bile gidebileceğiniz, tamamen amatör ve bir o kadar eğlenceli bir aktivite, gidecek olanlara şimdiden iyi eğleşmeler... Konya'dan Abbas Çetin

    YanıtlaSil
  5. UMARIM DEDİĞİNİZ GİBİDİR, BEN BU PANSİYONA GİDİCEM BU YAZ, KAHVALTI VERİYORLAR MI ACABA? ODALARDA KLİMA VE MUTFAK VAR MI?

    YanıtlaSil
  6. Bizde geçen yıl side çolaklı korkmaz pansiyonda kaldık. Gayet memnun ayrıldık gidecek olanlar hiç tereddüt etmesin .tavsiye ederim .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski