KUMSAL PANSİYON 1990 yılından bu yana Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Narlıkuyu Belediyesine bağlı Akkum’da hizmet vermektedir. Denize sıfırdır. Yılın 12 ayı hizmet vermektedir. Pansiyonumuz 3 katlı olup 20 odası bulunmaktadır. Her odamızda Tv-Uydu, Duş, Klima ,Buz dolabı , Mutfak , Kablosuz İnternet bulunmaktadır. Odalarımız 3 ve 4 kişilik olmak üzere iki çeşittir. Pansiyonumuzda konaklama ücretleri oda üzerinden alınmaktadır. İsteyen müşterilerimize kahvaltı (ek ücrete tabi tutularak ) verilmektedir.



Ulaşım :

Pansiyonumuza ulaşım Mersin ve Silifke Üzerinden Olmaktadır.Eğer Aracınız var ise mersin üzerinden geliyorsanız Mersin'e uzaklığı 60 Kmdir ve silifke Güzargahındadır.Silifkeden geliyor iseniz Mersin yolu üzeri 23 Km dir.Eğer Aracınız yok ve otobüsle geliyor iseniz,Yine Mersin üzeri geliyorsanız mersin otogarda inip,Silifke Otobüslerine binip Akkum'da Kumsal Pansiyon'da iniyorsunuz.Eğer Silifke üzeri geliyor iseniz Yine Silifke otobüslerine binip,Akkum'da Kumsal pansiyon'da iniyorsunuz.




Zaten pansiyonumuz Hemen Sahile sıfır konumuyla hem sahile inişlerde,hem de Gerek Kızkalesine ve gerekse Narlıkuyuya yakınlığıyla Tüm tatilcilerimize Çok kolaylık sağlamaktadır.

İletişim:
Telefon: 0324 723 33 86
Gsm:0 533 226 18 87
İbrahim Zorluel
Akkum Silifke/Mersin TURKEY

Post a Comment

Daha yeni Daha eski