Otelimiz Kütahya kent merkezine 16 km, Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsüne 5 km mesafededir. Otelimiz önünden Kütahya kent merkezine ve Dumlupınar Üniversitesine toplu taşıma mevcuttur. Otelimizin otoparkı bulunmaktadır. Otelimizin içinde marketimiz, restorantımız, 150 kişilik toplantı salonumuz ve müşterilerimizin kullanabileceği wireless internet erişimi mevcuttur. Otelimiz bünyesinde Masaj salonumuz da kısa zamanda hizmete girecektir. Otelimiz kaloriferli olduğundan dolayı yaz ve kış sürekli hizmet vermektedir.


İl sağlık müdürlüğünden alınan tahlil sonuçlarına göre kaplıca suyumuz 483,9 mg/Lt toplam mineralizasyona sahip, florürlü (6,07 mg/Lt.) su niteliğindedir. Hekim kontrolünde banyo uygulamaları şeklinde inflamatuvar romatizmal hastalıkların (romatiod atrit, ankilozan spondilit başta olmak üzere) kronik dönemlerinde; kronik bel ağrısı, osteoartrit gibi noninflamatuvar eklem hastalıklarının; miyozit, tendinit, travma, fibromiyalji sendromu gibi yumuşak doku hastalıklarının tedavisinde tamamlayıcı tedavi unsuru olarak, Ortopedik operasyonlar, beyin ve sinir cerrahisi sonrası gibi uzun süreli hareketsiz kalma durumlarında mobilizasyon çalışmalarında, kronik dönemlerdeki seçilmiş nörolojik rahatsızlıklarda, cerebral palsy gibi hastalıkların tedavisinde rehabilitasyon amacıyla, stres bozukluğu, nörovejetatif distoniler örneklerindeki gibi genel stres bozukluklarında ve spor yaralanmalarında tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir niteliktedir.


iki tip konaklama seçeneğimiz vardır:
- 1 yatak odası- 1 oturma odası/mutfak- toplam 4 kişilik
- 2 yatak odası- 1 oturma odası/mutfak - toplam 6 kişilik

Otelimiz 144 yatak kapasitesine sahiptir.Oturma odalarımızda oturma grubu, mutfak masa sandalyesi, televizyon, buzdolabı, mutfak levazımatının tamamı bulunmaktadır. balkonlarımız şöminelidir.



huzur@huzurtermal.com
Huzur Apart Otel Yoncalı Kaplıcaları KÜTAHYA

Tel.: 0 274 249 41 69

Faks: 0274 249 45 88

Butik Huzur OtelAdres: Saman Pazarı Şapçı iş merkezi Sadettin Camii yanı Kütahya

Tel.: 0 274 223 23 60

Şube: Tavşanlı Market Yoncalı kaplıcaları KÜTAHYA

Tel.: 0 274 249 42 34

2 Yorumlar

  1. degerlı yetkılıler pansıyonunuzun ücretlernı yazmıyorsunuz yazın kı bız vatandaslar ona gore hareket edelım yazmanızı beklıyoruz

    YanıtlaSil
  2. huzur apart gercekten adı gıbı bır yer konaklama ve ımkanlarıyla cok guzel bır mekan odaların genıslıgı daha dogrusu dairelerin ferahlıhı bır harıka bır kac kere kaldım yakın zmanda bırdaha kalmayı dusunuyorum sıcak sı ımkanı mutfagı hızmetlerı gercekten ck guzel

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski