Denizköy'de konaklamak için en çok talep, sezonluk kiralanan köy evlerine... Dayalı Döşeli tüm eşyasıyla kiralanan evlerden her bütçeye göre bulmak mümkün ancak biraz erken davranmak, Mart-Nisan ayında anlaşmayı sağlamak gerekiyor. Aksi halde ev bulmak mümkün değil. Evleri genellikle aynı kişiler ya da yakınları kiraladığından yeni konukların ellerini çabuk tutması gerekiyor.


    Denizköy'de üç motel ve 2 pansiyon bulunuyor.
    Hemen yakındaki BİMEYKO yerleşkesinde TAŞ EV isimli çağdaş donanımlı butik otelin de hizmete girmesiyle turistik işletme yatırımlarında dönüm noktasına gelinmiştir.
 
   DENİZ MOTEL: Plajın dibinde, Denizköy'ün turizme yönelik kurulan ilk işletmesi. Yıllardır konuklara ev sahiblği yaptıi Geçen sezon odalarına klima taktırarak  beklenen atılımı yaptı. Otel Sahibi Kenan Sert ile oğlu Serkan müşterilerle bizzat ilgileniyor. İşletme, ekibe Oya Hanım ve Orhan Bey'in katılımıyla sınıf atlamış, Denizköyseverler'in vazgeçemeyecekleri bir uğrak yeri haline gelmiştir. Halka açık restoranda  gece geç saatlere kadar  hizmet almak mümkündür.

   EGE MOTEL: "Yumurtacı" lakabıyla ünlenen Osman beyin sahibi ve işletmecisi olduğu  Ege Motel, harika bir terasa sahiptir.  Müzikli  restoranı ve kafeteryası  eğlenmek isteyen gençlerin  vazgeçemediği uğrak yeridir.

    Korhan Motel son bir kaç yıldır hizmet dışı kalmıştır.Geniş teras restoranı ile  ilgi çeken motel , sahibinin uygun işletmeci bulamaması nedeniyle zaman zaman açılamamaktadır.
    Ersin ve Kılıç Pansiyonlar da ihtiyacı karşılamaya çalışan öncü tesisler.
    Geçtiğimiz yıllarda özelleştirilen Köy Hizmetleri Sosyal Tesisleri'nin ise 100 yataklı turizm amaçlı tesis olarak önümüzdeki sezonlarda hizmete girmesi bekleniyor.

    TAŞ EV: 2009 Yılı Ağustos ayında BİMEYKO'da hizmete giren TAŞ EV adlı butik pansiyon, Denizköy turizminde dönüm noktası oluşturacak atılımın fitilini ateşlemiştir.
 


 www.butikpansiyonbimeyko.com

   Denizköy'de Kapsamlı bir kamping alanı henüz bulunmamaktadır. Plaja  komşu bir alanda çadır kurmak isteyenlere yer ayrılmıştır. Bisikletçiler ve Motor sporcuları   turları sırasında konaklamak için de burayı tercih etmektedirler.
   Hayıt Koyu'nda da kampçı ve günübirlikçilere hizmet verecek düzenlemelere başlanmıştır.












   Bir de Kum palasımız var ki onun rahatlığını 5 yıldız otellerde bulamazsınız.. Uyku tulumu ile geceleyen  dalgıç, oltacı ve fotoğrafçılar  yıldızların altında sabahlamanın tadını iyi bilir.





Post a Comment

Daha yeni Daha eski