Erdinc Tatil Evleri koskocaman bir yesil bahce icinde yan yana dizilmis, icinde banyosu, mutfagi olan evinizden uzakta kendinizi evinizde hissedeceginiz bir tatil tesisidir.




Odalarimizda 24 saat sicak su mevcut olup ayrica tesisimiz icinde camasirhanemizde bulunmaktadir.





Dilerseniz mutfağınızda kendi ağız tadınıza göre yemeğinizi yapın dilerseniz kapınızın önünde mangal keyfini yaşayın. Mutfağımız her türlü yemeğinizi pişirebilecek sekilde duzenlenmistir.




Gun boyu Mavi bayraklı denizimizin tadını çıkarabilir, guzel Erdeğimizin o eşsiz kumunda güneşlenebilirsiniz ayrica su sporları ( ücretli) tatil evlerimizin essiz plajinda mevcuttur.




Erdinc Tatil Evleri, merkezi bir konumda olup Erdek'in ünlü cugra mevkii yürüyüş bandına sifirdir, misafirlerimiz dilerlerse essiz deniz manzarasi esliginde yuruyerek ilce merkezine inebilir, alisverislerini yapabilir, yada guzel Erdek'imizin essiz cay bahcelerinde sicak caylarini liman manzarasi esliginde yudumlayabilirler.



Ayrıca tesisimizde wireless internet baglantisi na baslamis bulunmaktayiz.

Rezervasyonlariniz icin bizi (266) 835 3765 telefon numarasindan arayabilir yada bize erdipan@hotmail.com e-posta adreslerinden ulasabilirsiniz.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski