Bütün bir sene hayalini kurduğunuz tatilinizi huzur içinde, sessiz ve sakin bir yerde dinlenerek geçirmeyi düşünüyorsanız; bir yandan denizin tadını çıkarıp bir yandan da yemyeşil bir orman içinde ruhunuzu dinlendirmek istiyorsanız, Akyaka ve Esen Apart sizin için ideal bir seçim olacaktır.








Muhteşem doğası ve bu doğa ile uyumlu mimarisiyle Akyaka son yıllarda yerli misafirlerimizin tercih sebebi olmaktadır. Yavaş yavaş derinleşen plajı, koyu lacivert derin koyları, yemyeşil çam ormanları, gündüz sıcaktan bunalmadan güneşlenmenizi sağlayan meltemi, serin ve sessiz geceleri ise her şeyinizle dinlenebileceğiniz ortam yaratır.


Apartımız 3 büyük ve 3 küçük apart dairesinden oluşmaktadır. Konum olarak Akyaka merkezde, PTT şubesinin hemen karşısında yer alıyoruz. Denize uzaklığımız 200 metre ( yürüyerek yaklaşık 5 dakika ), Sağlık Ocağına 50 metre, Perşembe günleri kurulan Pazar Yerine ise 25 metre uzaklıktayız. Eğer Akyaka’ya özel aracınızla gelirseniz, apartımızın hemen karşısında bulunan üstü ağaçlarla örtülü orman arazisine aracınızı güvenle park edebilirsiniz.




Bütün Apartlarımızda Klima, banyo-tuvalet, saç kurutma makinası, mutfak, buzdolabı, ocak, her türlü mutfak malzemeleri, sıcak su, uydu yayınlarını alan televizyon, kablosuz internet bağlantısı, değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz güvenlik kasaları bulunmaktadır. Ayrıca uzun süre konaklayan misafirlerimiz için de çamaşır yıkama hizmeti vermekteyiz.


İletişim için :bilgi@esenapart.com


Ayrıntılı bilgi için:Fırat Okutucu


Telefon: 0252 243 53 33


0533 815 03 09


Teoman Ünüsan Sokak no:25 Akyaka / Ula Muğla

1 Yorumlar

  1. apart ve pansiyon fiyatları ne kadar acaba,pansiyon fiyatlarını tesis sahipleri neden yazmaktan çekiniyor,herkese ayrı fiyat uygulamasımı var,ya da pazarlık mı yapılıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski