Kartal Yuvası Butik Hotel


Özel Anlarınıza Çok Özel Odalar….Kartal yuvası Şöhretlerin Tepesine Seyahat
Masalsı Atmosfer


Büyük kentlerin sıcağından bunalanlara, havuzu denizi özellikle dogayı özleyenler için, en doğru Adres Kartalyuvasıoteli;


Adındanda belli oldugu gibi doga harikası tepelerin arasında sımsıcak masalsı atmosferi olan hoş ve leziz bir konaklama adresi….

Assosun eşsiz yamacında isteyene deniz, isteyene havuz yada doğa tatili yapıp edebiyatçıların müzikçilerin ayak izinden yürüyüp Ege denizi nin kültürünü keşfedebilirsiniz. Kartalyuvasıotelinin bir başka özelliği de sadece ruha değil huzuru, doğallığı, dünyada ikinci temiz havası olan kartalyuvası otelinin damak tadına da hitap etmesi gelen misafirlere ayrı bir önem vermektedir..


Kartalyuvasioteline gittiğinizde akıllara durgunluk verecek güzellikte manzaralarla karşılaşıyorsunuz. Doğa bütün gizemiyle sizi çağırıyor.Büyüleyici manzarası Odalardaki lüks ve zarafet göz kamaştırıyor..Yeşile, havuza doyuyorsunuz, fakat karnınız acıktı İsteyene kuzu çevirme , isteyene yöre yemekleri ikram ediliyor.. I le cart restoran da…

Kartalyuvası Şöhretlerin Tepesine Seyahat

Kısaca otel, 9 ayrı odadan oluşuyor ve her odanın konsepti farklı. Odalarda şömine ,klima, buzdolabı ve televizyon mevcut , öyle bir banyosu var ki balayına çıkan çiftlerin havuz dan sonraki ikinci adresleri…. Muhteşem Çanakkale boğazı manzarası buradan bile gözükmekte.


Ne kadar anlatsak ta kendi gözlerinizle gördüğünüz zaman sizi şaşırtacak olan bu mekan , Balayı Seçiminiz için ideal bir yer olduğunu anlayacaksınız. Balayı harici vazgeçemeyeceğiniz her dönemde, bayramlarda, yılbaşında, hafta sonu tatillerinde sürekli gelmekten sıkılmayacağınız hoş güzel bir ortam..


Düğün Mekanı olarak çok güzel bir seçim, açıldıgı günden beri Türk ve yabancı misafirler için şıklıkla konforu en iyi şekilde yansıtan Kartal Yuvası Oteli düğün davetlerininde gözde mekanları arasında. Unutulmaz organizasyonlara imza atan kendi bünyesindeki ekibi ile hayal ettiginiz düğünü en ince ayrıntısına kadar düşünen Ayşe Dedeoglu farklı düğün temaları ile misafirleri hayran bırakıyor.


Yöresel Düğün Yemeklerinin yanı sıra meyvalı çıkolatalı düğün pasta alternatifleri sunan otel, çiçek aranjmanları , dekorasyon müzik grupları, fotoğraf video çekimi kısacası tüm hazırlıkları sizin adınıza organize ediyor. Muhteşem manzaraya sahip Terasında yada Havuzbaşında siz ve konuklarınıza 20 kişilik bir yemekten 150 kişilik davete kadar her türlü organizasyonu şık alternatiflerle gerçekleştiren kartal yuvası 100 kişilik ve üzeri davetlerde düğün gecesi 1 gece konaklamayı gelin ve damada ücretsiz olarak sağlıyor. Hoşça vakit geçirebilecek saatler sizi bekliyor.

Evlilik yıldönümlerinide unutmayan otel , daha sonraki yıllarda çiftlere özel hazırlanan programlarla düğün gecelerini bir kez daha yaşatıyor.



Oda Adı : Oda 101 Standart 2+(1 Yatak Ekstra)


Kısa Açıklama : Lüks ve konforlu şekilde dizayn edilmiş odalarımızda tatilinizin keyfini çikarin.

Oda Adı : Oda 102 Standart 2+(1 Yatak Ekstra)


Kısa Açıklama : Mimarinin ve yaşam stilinin ön plana çıktıgı kartal yuvası oteli misafirlerine sıra dışı atmosferlerde stil, konfor ve keyif dolu bir tatil odasını tavsiye ediyor..

Oda Adı : Oda 103 Standart 2+(1 Yatak Ekstra)


Kısa Açıklama : Konforun ve rahatlıgın mekanı odalarımız.



Oda Adı : Oda 107 Dubleks 4+(1 Yatak Ekstra) Üst Kat


Kısa Açıklama : Kentin stil sahibi otelleri arasında yerini alan kartalyuvası otelinin en gözde odaları arasında yer almaktadır. Balayına çıkan çiftlerin, unutamayacağı en güzel odalarımızdan biri…

Oda Adı : Oda 108 Suit 2+(2 Yatak Ekstra)


Kısa Açıklama : Tüm odalarımızda Split Klima, Merkezi Isıtma, TV, Uydu TV, Kablosuz İnternet, Minibar, Müzik Yayını, Direkt Telefon, Küvet, Saç Kurutma Makinası, Balkon Çanakkale Boğazı'na karşı dinlenmenin adresi KartalYuvası Otel dir. Odalarımız dört yıldızlı bir otelde aradığınız konforu KartalYuvası ayrıcalığı ile sunmaktadır.

Ayvacık Sazlı Mevkii
Çanakkale
Tel : (286) 764 00 32
(286) 764 00 34
(286) 764 00 42
(286) 764 00 62
(286) 764 00 86

Post a Comment

Daha yeni Daha eski