Avşa'nın bütün güzelliklerinin ortasında "AKVARYUM" koyunda denize sıfır noktasında doğaya saygılı kalınarak hazırlanmış ve misafirlerine farklılıklarını doyasıya yaşatabilmek için KULAN Ailesi evlerini YATILI KONUKLAR'ına, evlerinin bahçesindeki CAFE-BAR'ı, RESTAURANT'ı ve YÜZME HAVUZU'nu da günü birlik ziyaretçileri için hazırlamıştır. AKVARYUM BEACH CLUB 2001 yılından bu yana hizmet ve hijyen kalitesinden ödün vermeksizin misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir.


AKVARYUM BEACH CLUB kurumsal kimliği altında KULAN Ailesi ve tüm çalışanları dostlarımızın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eder.


Bu ilginin karşılığında ücretsiz servisimiz hizmetinize girmiştir.


KULAN Ailesi DİNLENMENİZ, DİNLEMENİZ ve EĞLENMENİZ için sizleri ağırlamaktan kıvanç duymaktadır.


Eşsiz manzaramız, lezzetli mutfağımız, mum ve meşale ışıkları altında, KULAN Ailesi'nin özel ilgisi ve geniş müzik arşivimizden seçtiğimiz melodiler eşliğinde sevdikleriniz ile birlikte romantik akşam yemekleriniz için GÜVERTE RESTAURANT'ta mutlu akşamlar.


Çamlı Restaurant


Güzel geçmiş bir akşamdan sonra çam dalları arasından süzülen güneş ışıkları altında tüm tatil mahmurluğu, deniz ve havuz manzarası karşısında, özenle seçilmiş besinler ile ÇAMLI RESTAURANT'ta keyifli kahvaltılar.


Türkeli Köyü Mavikoy Akvaryum Avşa Adası / Balıkesir - TÜRKİYE
Rez : akvaryum@avsa-akvaryum.com


Tel : 0 266 896 33 13


Cep : 0 532 287 42 23


Serdar KULAN - serdarkulan@avsa-akvaryum.com
Serkan KULAN
serkankulan@avsa-akvaryum.com
Cep : 0 532 341 53 80


Şehir merkezine 3 km mesafede bulunan tesisimize gelmek isteyen tüm misafirlerimiz için ÜCRETSİZ SERVİSİMİZ hizmetinizde olacaktır.

4 Yorumlar

  1. SABAH KAHVALTISI İYİ DEĞİL ÇAY KAŞIKLARININ SAPLARINA İYİCE BAKIN SAPSARI.AKŞAM YEMEĞİNDE AÇ KALIRSINIZ.TAZE EKMEK BULUNMAZ SÜREKLİ BİRGÜN ÖNCEKİ EKMEĞİ KIZARTIYORLAR CANLI MÜZİK HİÇ YAPILMIYOR.AKŞAM RAKININ YANINDA EKSTRA OLARAK VERDİKLERİ PEYNİR MÜKEMMEL,AYNI PEYNİRİ SABAHKAHVALTISINDA KOYSALAR NE OLUR?TESİS GÜZEL SAHİPLERİ KİBAR.

    YanıtlaSil
  2. Gayette herşey çok güzel avsada daha fazlasını aramyin. Otel bar. Restoran denize sıfır doğa içinde en önemlisi çalışanlar güzel kahvaltı cam ağaçları arasında 2020 yaz sezonu içinde yerimi ayirttrdik

    YanıtlaSil
  3. İki yıl önce gittim gayet guzeldi. Avşa'da bütün apart ve oteller sadece oda veriyor bütün tatilinizi odanin içinde gecirmek zorundasın Akvaryum da bahçesi kocaman kahvaltısi normal kahvaltı tabağı doyurucu restoranın fiyatı çarşıda yemek yerileri ile aynı boşuna otele.kotu yorumlar yaparak kirlemeyin aile oteli gayette memnun kaldım bu yılda oradayım. Eşim ve çocuğum kendi otelimiz gibi keyifli bı tatil geçirdik teşekkürler Akvaryum ailesi

    YanıtlaSil
  4. İki yıl önce gittim gayet guzeldi. Avşa'da bütün apart ve oteller sadece oda veriyor bütün tatilinizi odanin içinde gecirmek zorundasın Akvaryum da bahçesi kocaman kahvaltısi normal kahvaltı tabağı doyurucu restoranın fiyatı çarşıda yemek yerileri ile aynı boşuna otele.kotu yorumlar yaparak kirlemeyin aile oteli gayette memnun kaldım bu yılda oradayım. Eşim ve çocuğum kendi otelimiz gibi keyifli bı tatil geçirdik teşekkürler Akvaryum ailesi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski