Daha önce hiç Datça'ya geldiniz mi bilmiyoruz ? Eğer cevabınız hayır ise sizler için size özel eşsiz bir tatil sunuyoruz. Bu bölgenin en güzel koylarından birisine sahip olan Mesudiye Ovabükü'nde ailenizle birlikte doğa ile iç içe, denize sıfır konumda olan pansiyonumuzda sizleri beklemekteyiz. Gelin bu tatilde sizlerde bizlerle birlikte tatil yapın. 10 özel odası bulunan pansiyonumuzda ayrıca karavanlar için kamp yeri ve kamp hizmetleri de mevcuttur.Yemeklerde kullandığımız sebzelerimiz kendi bahçemizden toplayarak sizlerin damak zevkinize sunmaktayız. Restoranımız 20 yıldır faaliyettedir ve sizlerin mutlaka uğraması gereken leziz ve şirin bir yerdir. Balık çeşitlerimiz,meze çeşitlerimiz,zeytinyağlılar ve sulu yemeklerimiz sizlerin beğenisine sunulmuştur.


Özellikle son yıllarda bir çok tatilci için alternatifsiz bir cennet olan Mesudiye gerek konumu ve gerekse doğası ile sizin için özel olan tatilin anlamını bir kez daha sizlere yaşatıyor.Yılın tüm aylarında açık olan pansiyonumuz siz değerli konuklarını beklemektedir. Sizler için her mevsim ayrı bir güzellik ve ayrı bir tatil programımız vardır.

Pansiyonumuz eşsiz manzarası ve lezzetleri ile sizlerin hizmetindedir. Pansiyonumuzda 9 oda bulunmaktadır. Ayrıca karavanlar için kamp yeri ve kamp hizmetlerimiz de mevcuttur. Odalarımızda klima, duş, wc mevcuttur. Plajda pansiyona ait şezlong,kamelya,şemsiye ve hamak ta bulunmaktadır. Yöresel lezzetlerden de faydalanabilirsiniz.


Mesudiye Ovabükü Datça / MUĞLA
datça ovabükü pansiyonları, datça pansiyonları, datçada konaklama, datçada nerde kalınır, mesudiye pansiyon, mesudiye pansiyonları

0 532 226 9833

0 252 728 0128 - 0 252 728 0256

mesudiye@ozdemirpansiyonmesudiye.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski