Otelimiz Kemer merkezinde bulunup, denize 100 metre uzaklıkta, villa şeklinde konumlandırılmıştır. Her villamızın kendisine ait bahçesi bulunup, misafirlerimize ait yaşam alanı sunmaktadır. Villalar iki yatak odası, mutfak, banyo, iki balkon ve büyük bir salondan oluşmaktadır. Her villada 5 kişiye kadar konaklama imkânı bulunmaktadır. Evlerde klima(sıcak, soğuk), 24 saat sıcak su, tv, kablosuz internet erişimiyle konforlu bir tatil geçirebilirsiniz. Bakımı deneyimli elemanlarımız tarafından yapılan, çocuk ve yetişkin havuzunda misafirlerimiz zaman geçirebilmektedirler.








Otelimiz Kemer çarşıya yürüyüş mesafesindedir (200 m.)Tatilinizi daha eğlenceli kılacak Kemer’in ünlü gece kulüplerine (aura,inferno) sadece kısa bir yürüyüşün ardından ulaşabilirsiniz. Otelimiz konum olarak Kemer’in en nezih bölgesinde yer almakta olup, etrafı Kemer’in en gözde lüks villalarıyla çevrilmiştir. Bahçemizde birçok çiçek ve ağaç bulunmaktadır, birçok meyveyi bu ağaçlardan taze olarak tatma imkânına sahip olabilirsiniz. Otelimiz ismini bahçesinin güzelliğinden almıştır.






Otelimiz Antalya havaalanına 50 km uzaklıkta olup, 45 dakikada ulaşılabilirsiniz. Hava alanından misafirlerimize özel ücretli servisimiz bulunmaktadır. Villalar, güvenlikli site içerisinde olup, size ev konforu ile otel hizmetini birlikte bulabileceğiniz bir ortam sağlamaktadır. Bunların yanı sıra, villanızın bahçesinde barbekü keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Otellerin kalabalığı ve kuyrukları yerine, kendi villasında kalmayı tercih eden misafirlerimize, unutulmaz bir tatil geçirmeleri için hizmet vermekteyiz.






Flower Villa Apart Kemer, ANTALYA




Merkez Mah. Dumlupınar Caddesi No:8 Kemer, Antalya/Türkiye
Tel: +90 (242) 814 33 54 , +90 (242) 814 66 03
GSM: +90 (535) 447 36 12

Post a Comment

Daha yeni Daha eski