ÇABAHA Tatil Köyü, İstanbul ve Bursa’dan karayolu ile 2 saat, İstanbul’dan Feribot ile 1 saat vapur ile 1.5 saat de ulaşabiliceğiniz, Termal Kaplıcaları, temiz havası, denizi ve güneşi ile Marmara bölgesinin oksijeni bol bölgesi Yalova’ nın küçük tatil kasabası Çınarcık’ ta bulunur Çabaha Tatil Köyü.




Bölgede deniz ve plajların yanında, kentin sırtını dayadığı Samanlı Dağları trekking turlarının en gözde yerlerinden biridir . Yalova - Çınarcık - Armutlu, hattı aynı zamanda bir trekking parkurudur. Harika parkurlar, dereler ve şelaleler aşılarak yapılan doğa yürüyüşü, küçük şelalelerler ve derelerin kıyısındaki kır lokantalarında et-mangal veya alabalık yiyebilirsiniz.


Çınarcık'dan 8 km uzaklıkdaki termal tesislerinde şifalı sularda yüzebilir ve günü birlik kaplıcanın tesislerden faydalanabilirsiniz. (Pansiyonumuzdan 10 dk mesafededir.)


Çınarcık da gündüz deniz ve plajlarda vakit geçirip, akşamları da Çınarcık’ın renkli gece hayatında gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

Pansiyonumuz bir aile işletmesidir. 31 odası (WC-Banyo içinde 24 saat sıcak su ) ve 68 yatak kapasitesi ile yaz-kış hizmet vermektedir.

Geniş bahçeleri ile yeşillikler arasında ki pansiyonumuzda, şehir merkezinin kalabalığından uzakda sakin ve doğa ile iç içe bir tatil geçirebilirsiniz.irem pansiyon, kaplıca pansiyonları, termal pansiyon, yalova pansiyonları, çınarcık pansiyonları


ADRES:Koruköy çıkışı – Çınarcık girişi

Kırlangıç Sitesi Yanı Çınarcık / Yalova


TELEFON:0 226 245 57 50 -0 534 396 34 88

FAKS:0 226 246 01 35

Post a Comment

Daha yeni Daha eski